zdjecia rodzinne

Wybierz kategorię

Polecane przepisy kulinarne

 

Czy wiesz, że...

Miód należy przechowywać w temp. 10-14ºC bez światła, szczelnie zamknięty. Światło i wysoka temperatura wpływają na rozkład enzymów zawartych w miodzie. Natomiast miód bez szczelnego zamknięcia, wchłania wodę i zapachy z powietrza, co może przyczynić się do fermentacji.

Artykuły

Czosnek

Naturalny antybiotyk, który zawiera czosnek, wykorzystuje się w leczeniu trudno gojących się ran, grzybic skóry i oparzeń. Doskonale sprawdza się w leczeniu grypy... więcej

Dereń właściwy i jego wykorzystanie

Owoce derenia są soczyste o bardzo przyjemnym słodko-kwaśnym smaku oraz specyficznym aromacie, który zawdzięcza olejkom... więcej
 

Znasz ciekawy przepis?
Chcesz się nim podzielić z innymi?
Chcesz założyć swoją książkę kucharską?

Dbasz o linię?
Wiesz co ma najmniej kalorii?
Sprawdź!!!


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Lazania z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Bitki - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pasztet z indyka - przepis

 

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kotlety mielone z kaszą

Lazania z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Bitki

Krokiety z kapustą i grzybami

Pieczywo czosnkowe

Fasolka po bretońsku

Pasztet z indyka