zdjecia rodzinne

Parówki Paryżanki po kanadyjsku


Składniki:

- 8 parówek Paryżanki ZM Pekpol
- 4 plastry żółtego sera
- 8 plastrów wędzonego boczku
- szczypta ostrej papryki

Wykonanie:

Ser pokroić na długie paski. Na każdej parówce należy zrobić podłużne nacięcie i włożyć ser, a następnie posypać papryką. Parówki Paryżanki owinąć boczkiem i spiąć wykałaczkami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić do nagrzanego piekarnika (180 stopni) na 7 minut.
Podawać z białym pieczywem i sałatką z pomidorów. Smacznego!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kapusta z grochem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Bitki

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kapusta z grochem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zupa fasolowa z mięsem

Fasolka po bretońsku

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kluski ziemniaczane

Krokiety z kapustą i grzybami