zdjecia rodzinne

Parówki Paryżanki po kanadyjsku


Składniki:

- 8 parówek Paryżanki ZM Pekpol
- 4 plastry żółtego sera
- 8 plastrów wędzonego boczku
- szczypta ostrej papryki

Wykonanie:

Ser pokroić na długie paski. Na każdej parówce należy zrobić podłużne nacięcie i włożyć ser, a następnie posypać papryką. Parówki Paryżanki owinąć boczkiem i spiąć wykałaczkami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić do nagrzanego piekarnika (180 stopni) na 7 minut.
Podawać z białym pieczywem i sałatką z pomidorów. Smacznego!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Bitki - przepis Chleb na drożdżach - przepis

 

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa fasolowa z mięsem

Smażony ser pleśniowy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Fasolka po bretońsku

Pieczywo czosnkowe

Bitki

Chleb na drożdżach