zdjecia rodzinne

Parówki Paryżanki po kanadyjsku


Składniki:

- 8 parówek Paryżanki ZM Pekpol
- 4 plastry żółtego sera
- 8 plastrów wędzonego boczku
- szczypta ostrej papryki

Wykonanie:

Ser pokroić na długie paski. Na każdej parówce należy zrobić podłużne nacięcie i włożyć ser, a następnie posypać papryką. Parówki Paryżanki owinąć boczkiem i spiąć wykałaczkami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić do nagrzanego piekarnika (180 stopni) na 7 minut.
Podawać z białym pieczywem i sałatką z pomidorów. Smacznego!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Lazania z mięsem - przepis Śledzie w oleju - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa fasolowa z mięsem

Lazania z mięsem

Śledzie w oleju

Włoski chlebek a'la pizza

Fasolka po bretońsku

Kotlety mielone z kaszą

Krokiety z kapustą i grzybami