zdjecia rodzinne

Parówki Paryżanki po kanadyjsku


Składniki:

- 8 parówek Paryżanki ZM Pekpol
- 4 plastry żółtego sera
- 8 plastrów wędzonego boczku
- szczypta ostrej papryki

Wykonanie:

Ser pokroić na długie paski. Na każdej parówce należy zrobić podłużne nacięcie i włożyć ser, a następnie posypać papryką. Parówki Paryżanki owinąć boczkiem i spiąć wykałaczkami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić do nagrzanego piekarnika (180 stopni) na 7 minut.
Podawać z białym pieczywem i sałatką z pomidorów. Smacznego!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Bitki - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Śledzie w oleju - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Krokiety z kapustą i grzybami

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Bitki

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Śledzie w oleju

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa-krem z brokułami w roli głównej