zdjecia rodzinne

Kotleciki jagnięce z sosem chrzanowym


Składniki:

- schab jagnięcy z kostką – 8 sztuk po ok. 80 g
- 2 łyżki oleju
- sos chrzanowy PREMIUM Tarsmak
- gałązki świeżego rozmarynu
- sól i świeżo zmielony pieprz do smaku

Wykonanie:

Kotleciki jagnięce lekko rozbić tłuczkiem, doprawić do smaku solą, pieprzem i posypać drobno posiekanym rozmarynem. Następnie natłuścić olejem, ułożyć w miseczce i zostawić w lodówce na 2-3 godziny. Zgrillować na rozgrzanej patelni z obydwu stron na złoty kolor. Podawać z sosem chrzanowym PREMIUM Tarsmak jako danie główne lub jako gorąca przekąska.

Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pasztet z indyka - przepis Bitki - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kapusta z grochem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pasztet z indyka

Bitki

Kotlety mielone z kaszą

Włoski chlebek a'la pizza

Zapiekanka śródziemnomorska

Kapusta z grochem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa fasolowa z mięsem