zdjecia rodzinne

Koktajlowy półmisek wędlin z dodatkami


Składniki:

- Salami węgierskie ZM Pekpol
- Polędwica ZM Pekpol
- Boczek z komina ZM Pekpol
- dodatki: jajka gotowane na twardo, gruszki, brzoskwinie, suszone śliwki, ser pleśniowy, oliwki, papryczki chili

Wykonanie:

Stworzyć kompozycję wędlin z dodatkami. Ćwiartki ugotowanych jajek, kawałki brzoskwiń i suszone śliwki zawinąć w plastry salami, polędwicy, boczku i szynki (wcześniej np. boczek można podsmażyć na patelni do zarumienienia i podać na ciepło). Całość wyłożyć na półmisek i dodać według uznania inne dodatki takie jak ser pleśniowy, oliwki i papryczki chili.

Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta z grochem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Biała kiełbasa - przepis Bitki - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pasztet z indyka - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Kapusta z grochem

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowa z mięsem

Biała kiełbasa

Bitki

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Włoski chlebek a'la pizza

Pasztet z indyka

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory