zdjecia rodzinne

Koktajlowy półmisek wędlin z dodatkami


Składniki:

- Salami węgierskie ZM Pekpol
- Polędwica ZM Pekpol
- Boczek z komina ZM Pekpol
- dodatki: jajka gotowane na twardo, gruszki, brzoskwinie, suszone śliwki, ser pleśniowy, oliwki, papryczki chili

Wykonanie:

Stworzyć kompozycję wędlin z dodatkami. Ćwiartki ugotowanych jajek, kawałki brzoskwiń i suszone śliwki zawinąć w plastry salami, polędwicy, boczku i szynki (wcześniej np. boczek można podsmażyć na patelni do zarumienienia i podać na ciepło). Całość wyłożyć na półmisek i dodać według uznania inne dodatki takie jak ser pleśniowy, oliwki i papryczki chili.

Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kluski ziemniaczane - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Chleb na drożdżach - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Bitki - przepis

 

Kluski ziemniaczane

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Chleb na drożdżach

Włoski chlebek a'la pizza

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Smażony ser pleśniowy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Bitki