zdjecia rodzinne

Koktajlowy półmisek wędlin z dodatkami


Składniki:

- Salami węgierskie ZM Pekpol
- Polędwica ZM Pekpol
- Boczek z komina ZM Pekpol
- dodatki: jajka gotowane na twardo, gruszki, brzoskwinie, suszone śliwki, ser pleśniowy, oliwki, papryczki chili

Wykonanie:

Stworzyć kompozycję wędlin z dodatkami. Ćwiartki ugotowanych jajek, kawałki brzoskwiń i suszone śliwki zawinąć w plastry salami, polędwicy, boczku i szynki (wcześniej np. boczek można podsmażyć na patelni do zarumienienia i podać na ciepło). Całość wyłożyć na półmisek i dodać według uznania inne dodatki takie jak ser pleśniowy, oliwki i papryczki chili.

Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kapusta z grochem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kapusta z grochem

Włoski chlebek a'la pizza

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kluski ziemniaczane

Krokiety z kapustą i grzybami

Biała kiełbasa

Zupa fasolowa z mięsem