zdjecia rodzinne

Koktajlowy półmisek wędlin z dodatkami


Składniki:

- Salami węgierskie ZM Pekpol
- Polędwica ZM Pekpol
- Boczek z komina ZM Pekpol
- dodatki: jajka gotowane na twardo, gruszki, brzoskwinie, suszone śliwki, ser pleśniowy, oliwki, papryczki chili

Wykonanie:

Stworzyć kompozycję wędlin z dodatkami. Ćwiartki ugotowanych jajek, kawałki brzoskwiń i suszone śliwki zawinąć w plastry salami, polędwicy, boczku i szynki (wcześniej np. boczek można podsmażyć na patelni do zarumienienia i podać na ciepło). Całość wyłożyć na półmisek i dodać według uznania inne dodatki takie jak ser pleśniowy, oliwki i papryczki chili.

Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kluski ziemniaczane - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Lazania z mięsem - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pasztet z indyka - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Kluski ziemniaczane

Zapiekanka śródziemnomorska

Lazania z mięsem

Biała kiełbasa

Zupa fasolowa z mięsem

Pasztet z indyka

Włoski chlebek a'la pizza

Kotlety schabowe z cebulką

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej