zdjecia rodzinne

Ślimaczki z tortilli z sosem koperkowym


Składniki:

- placki tortilli
- sałata masłowa
- łosoś wędzony na zimno plasterkowany
- świeży ogórek
- sos koperkowy Tarsmak
- świeży rozmaryn

Wykonanie:

Placki tortilli posmarować z jednej strony sosem koperkowym marki Tarsmak. Na sos położyć liście sałaty, świeży rozmaryn, plasterki łososia oraz cienkie i długie plastry ogórka. Tak przygotowane tortille zwinąć ciasno, pokroić w kilkucentymetrowe kawałki i każdy związać długim szczypiorkiem.

Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.


Kategorie:

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Lazania z mięsem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowa z mięsem

Smażony ser pleśniowy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zapiekanka śródziemnomorska

Lazania z mięsem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pieczywo czosnkowe