zdjecia rodzinne

Ślimaczki z tortilli z sosem koperkowym


Składniki:

- placki tortilli
- sałata masłowa
- łosoś wędzony na zimno plasterkowany
- świeży ogórek
- sos koperkowy Tarsmak
- świeży rozmaryn

Wykonanie:

Placki tortilli posmarować z jednej strony sosem koperkowym marki Tarsmak. Na sos położyć liście sałaty, świeży rozmaryn, plasterki łososia oraz cienkie i długie plastry ogórka. Tak przygotowane tortille zwinąć ciasno, pokroić w kilkucentymetrowe kawałki i każdy związać długim szczypiorkiem.

Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.


Kategorie:

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Biała kiełbasa - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kapusta z grochem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Chleb na drożdżach - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis

 

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Pasztet z indyka

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Biała kiełbasa

Kurczak z ryżem

Kapusta z grochem

Fasolka po bretońsku

Chleb na drożdżach

Pasta krewetkowa do pieczywa