zdjecia rodzinne

Ślimaczki z tortilli z sosem koperkowym


Składniki:

- placki tortilli
- sałata masłowa
- łosoś wędzony na zimno plasterkowany
- świeży ogórek
- sos koperkowy Tarsmak
- świeży rozmaryn

Wykonanie:

Placki tortilli posmarować z jednej strony sosem koperkowym marki Tarsmak. Na sos położyć liście sałaty, świeży rozmaryn, plasterki łososia oraz cienkie i długie plastry ogórka. Tak przygotowane tortille zwinąć ciasno, pokroić w kilkucentymetrowe kawałki i każdy związać długim szczypiorkiem.

Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.


Kategorie:

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Biała kiełbasa - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis

 

Pasztet z indyka

Zupa fasolowa z mięsem

Biała kiełbasa

Fasolka po bretońsku

Pieczywo czosnkowe

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kotlety mielone z kaszą

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pasta krewetkowa do pieczywa