Zawijany zraz
Składniki:
50 dag mięsa wołowegopieprz
sól
awokado
jabłko
szynka
cebula
musztarda
bulion
Wykonanie:
1 . Mięso pokrój na plastry . Rozbij je , posyp solą , pieprzem i posmaruj musztardą . Następnie posyp posiekana cebulą . Na każdym plastrze połóż pasek szynki , awokado i jabłka . Całość zwiń i zepnij wykałaczkami . Usmaż na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor . Po podsmażeniu , zrazy przełóż do garnka i zalej rozpuszczonym bulionem . Duś pod przykryciem , aż mięso będzie miękkie , a sos gęsty .Kategorie: mięsa, polska,
Dodaj przepis do ulubionych
Skomentuj przepis:
Komentarze:
Gość , 2014-02-16
Ciekawy pomysl aby dodac jablko. Musze koniecznie wyprobowac na nastepny weekend.
Ciekawy pomysl aby dodac jablko. Musze koniecznie wyprobowac na nastepny weekend.