zdjecia rodzinne

Wielkanocne kanapki


Składniki:

- jajka 4 sztuki
- pieczywo tostowe
- rzodkiewka
- ogórek
- sos chrzanowy Tarsmak 2 łyżki
- ulubione kiełki

Wykonanie:

Jajka ugotować, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Dodać sos chrzanowy Tarsmak i dokładnie wymieszać. Na pieczywo tostowe podpieczone w tosterze lub na suchej patelni wyłożyć pastę jajeczną, a na pastę plasterki ogórka, rzodkiewki i ulubione kiełki.

Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni – Dwór Korona Karkonoszy.


Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Pasztet z indyka - przepis Śledzie w oleju - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Biała kiełbasa

Kluski ziemniaczane

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Pasztet z indyka

Śledzie w oleju

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej