zdjecia rodzinne

Wielkanocne kanapki


Składniki:

- jajka 4 sztuki
- pieczywo tostowe
- rzodkiewka
- ogórek
- sos chrzanowy Tarsmak 2 łyżki
- ulubione kiełki

Wykonanie:

Jajka ugotować, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Dodać sos chrzanowy Tarsmak i dokładnie wymieszać. Na pieczywo tostowe podpieczone w tosterze lub na suchej patelni wyłożyć pastę jajeczną, a na pastę plasterki ogórka, rzodkiewki i ulubione kiełki.

Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni – Dwór Korona Karkonoszy.


Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Biała kiełbasa - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Bitki

Zapiekanka śródziemnomorska

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kurczak z ryżem

Kotlety schabowe z cebulką

Biała kiełbasa

Pieczywo czosnkowe

Krokiety z kapustą i grzybami

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)