zdjecia rodzinne

Wielkanocne kanapki


Składniki:

- jajka 4 sztuki
- pieczywo tostowe
- rzodkiewka
- ogórek
- sos chrzanowy Tarsmak 2 łyżki
- ulubione kiełki

Wykonanie:

Jajka ugotować, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Dodać sos chrzanowy Tarsmak i dokładnie wymieszać. Na pieczywo tostowe podpieczone w tosterze lub na suchej patelni wyłożyć pastę jajeczną, a na pastę plasterki ogórka, rzodkiewki i ulubione kiełki.

Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni – Dwór Korona Karkonoszy.


Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Śledzie w oleju - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Pasztet z indyka

Pieczywo czosnkowe

Zupa fasolowa z mięsem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Śledzie w oleju

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kurczak z ryżem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Smażony ser pleśniowy