zdjecia rodzinne

Wielkanocne kanapki


Składniki:

- jajka 4 sztuki
- pieczywo tostowe
- rzodkiewka
- ogórek
- sos chrzanowy Tarsmak 2 łyżki
- ulubione kiełki

Wykonanie:

Jajka ugotować, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Dodać sos chrzanowy Tarsmak i dokładnie wymieszać. Na pieczywo tostowe podpieczone w tosterze lub na suchej patelni wyłożyć pastę jajeczną, a na pastę plasterki ogórka, rzodkiewki i ulubione kiełki.

Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni – Dwór Korona Karkonoszy.


Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Lazania z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kapusta z grochem - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Chleb na drożdżach

Kotlety mielone z kaszą

Włoski chlebek a'la pizza

Pieczywo czosnkowe

Lazania z mięsem

Smażony ser pleśniowy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kapusta z grochem