zdjecia rodzinne

Wielkanocne kanapki


Składniki:

- jajka 4 sztuki
- pieczywo tostowe
- rzodkiewka
- ogórek
- sos chrzanowy Tarsmak 2 łyżki
- ulubione kiełki

Wykonanie:

Jajka ugotować, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Dodać sos chrzanowy Tarsmak i dokładnie wymieszać. Na pieczywo tostowe podpieczone w tosterze lub na suchej patelni wyłożyć pastę jajeczną, a na pastę plasterki ogórka, rzodkiewki i ulubione kiełki.

Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni – Dwór Korona Karkonoszy.


Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis

 

Kotlety schabowe z cebulką

Pieczywo czosnkowe

Zapiekanka śródziemnomorska

Smażony ser pleśniowy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Krokiety z kapustą i grzybami

Kurczak z ryżem

Kluski ziemniaczane

Pasta krewetkowa do pieczywa