zdjecia rodzinne

Wielkanocne kanapki


Składniki:

- jajka 4 sztuki
- pieczywo tostowe
- rzodkiewka
- ogórek
- sos chrzanowy Tarsmak 2 łyżki
- ulubione kiełki

Wykonanie:

Jajka ugotować, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Dodać sos chrzanowy Tarsmak i dokładnie wymieszać. Na pieczywo tostowe podpieczone w tosterze lub na suchej patelni wyłożyć pastę jajeczną, a na pastę plasterki ogórka, rzodkiewki i ulubione kiełki.

Przepis przygotował Robert Muzyczka, Szef Kuchni – Dwór Korona Karkonoszy.


Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Bitki - przepis Chleb na drożdżach - przepis Śledzie w oleju - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Lazania z mięsem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Bitki

Chleb na drożdżach

Śledzie w oleju

Zapiekanka śródziemnomorska

Kotlety mielone z kaszą

Lazania z mięsem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa-krem z brokułami w roli głównej