zdjecia rodzinne

Wiosenna sałatka z Paryżankami


Składniki:

• 1 opakowanie parówek Paryżanek ZM Pekpol
• 3 jajka
• 150 g żółtego sera
• 6 pomidorów
• świeży ogórek
• pęczek rzodkiewek
• kukurydza
• puszka zielonego groszku
• szczypiorek
• majonez
• sól
• pieprz

Wykonanie:

Ser, parówki, pomidory, ogórek, rzodkiewki oraz ugotowane na twardo jajka – kroimy w kostkę. Następnie dodajemy zielony groszek, kukurydzę oraz majonez. Wszystko razem mieszamy, a na koniec doprawiamy sałatkę solą i pieprzem. Możemy ją też posypać świeżą bazylią.

Smacznego!


Kategorie: przekąskisałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Bitki - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Śledzie w oleju - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Bitki

Kotlety schabowe z cebulką

Pieczywo czosnkowe

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kotlety mielone z kaszą

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Krokiety z kapustą i grzybami

Śledzie w oleju