zdjecia rodzinne

Wiosenna sałatka z Paryżankami


Składniki:

• 1 opakowanie parówek Paryżanek ZM Pekpol
• 3 jajka
• 150 g żółtego sera
• 6 pomidorów
• świeży ogórek
• pęczek rzodkiewek
• kukurydza
• puszka zielonego groszku
• szczypiorek
• majonez
• sól
• pieprz

Wykonanie:

Ser, parówki, pomidory, ogórek, rzodkiewki oraz ugotowane na twardo jajka – kroimy w kostkę. Następnie dodajemy zielony groszek, kukurydzę oraz majonez. Wszystko razem mieszamy, a na koniec doprawiamy sałatkę solą i pieprzem. Możemy ją też posypać świeżą bazylią.

Smacznego!


Kategorie: przekąskisałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Smażony ser pleśniowy - przepis Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kapusta z grochem - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Smażony ser pleśniowy

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pieczywo czosnkowe

Kapusta z grochem

Zupa fasolowa z mięsem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa-krem z brokułami w roli głównej