zdjecia rodzinne

Szaszłyki z Paryżanek na grilla


Składniki:

• 1 opakowanie Paryżanek ZM Pekpol
• 150 g żółtego sera
• szynka gotowana w plastrach ZM Pekpol
• mieszanka ziół
• sól
• pieprz

Wykonanie:

Na plastrze szynki kładziemy przekrojony wzdłuż plaster sera, a następnie Paryżankę i zwijamy w rulon. Kroimy na 4 części, nadziewamy na wykałaczkę i układamy na rozpalonym grillu. Parówki należy obracać kilka razy aż ser ze środka zacznie delikatnie wypływać. Tak zgrillowane Paryżanki podajemy z bagietką.
Smacznego!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Biała kiełbasa - przepis Bitki - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kurczak z ryżem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Biała kiełbasa

Bitki

Kotlety schabowe z cebulką

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa fasolowa z mięsem

Kurczak z ryżem

Smażony ser pleśniowy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)