zdjecia rodzinne

Szaszłyki z Paryżanek na grilla


Składniki:

• 1 opakowanie Paryżanek ZM Pekpol
• 150 g żółtego sera
• szynka gotowana w plastrach ZM Pekpol
• mieszanka ziół
• sól
• pieprz

Wykonanie:

Na plastrze szynki kładziemy przekrojony wzdłuż plaster sera, a następnie Paryżankę i zwijamy w rulon. Kroimy na 4 części, nadziewamy na wykałaczkę i układamy na rozpalonym grillu. Parówki należy obracać kilka razy aż ser ze środka zacznie delikatnie wypływać. Tak zgrillowane Paryżanki podajemy z bagietką.
Smacznego!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Kapusta z grochem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Bitki - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Biała kiełbasa

Kapusta z grochem

Pieczywo czosnkowe

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kotlety mielone z kaszą

Smażony ser pleśniowy

Bitki

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa fasolowa z mięsem