zdjecia rodzinne

Szaszłyki z Paryżanek na grilla


Składniki:

• 1 opakowanie Paryżanek ZM Pekpol
• 150 g żółtego sera
• szynka gotowana w plastrach ZM Pekpol
• mieszanka ziół
• sól
• pieprz

Wykonanie:

Na plastrze szynki kładziemy przekrojony wzdłuż plaster sera, a następnie Paryżankę i zwijamy w rulon. Kroimy na 4 części, nadziewamy na wykałaczkę i układamy na rozpalonym grillu. Parówki należy obracać kilka razy aż ser ze środka zacznie delikatnie wypływać. Tak zgrillowane Paryżanki podajemy z bagietką.
Smacznego!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Fasolka po bretońsku - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Bitki - przepis Chleb na drożdżach - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Lazania z mięsem - przepis

 

Fasolka po bretońsku

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pasta krewetkowa do pieczywa

Bitki

Chleb na drożdżach

Biała kiełbasa

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Lazania z mięsem