zdjecia rodzinne

Kiełbaski w piwie


Składniki:

• paczka „Kiełbasek mazurskich” wędzonych ZM Pekpol
• 2 średnie cebule lub główka czosnku
• butelka piwa jasnego lub ciemnego
• tacki do grillowania

Wykonanie:

Cebulę lub czosnek posiekaj na drobne kawałeczki. Kiełbaski ułóż na tackach a gdy delikatnie się zarumienią posyp cebulą lub czosnkiem. Polej kiełbaski piwem. Po kilku minutach, gdy piwo odparuje powtórz czynność. Grilluj tak długo, aż kiełbaski się zarumienią.

Kategorie:

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kurczak z ryżem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis

 

Kurczak z ryżem

Kotlety schabowe z cebulką

Fasolka po bretońsku

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa fasolowa z mięsem

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kotlety mielone z kaszą