zdjecia rodzinne

Kiełbaski w piwie


Składniki:

• paczka „Kiełbasek mazurskich” wędzonych ZM Pekpol
• 2 średnie cebule lub główka czosnku
• butelka piwa jasnego lub ciemnego
• tacki do grillowania

Wykonanie:

Cebulę lub czosnek posiekaj na drobne kawałeczki. Kiełbaski ułóż na tackach a gdy delikatnie się zarumienią posyp cebulą lub czosnkiem. Polej kiełbaski piwem. Po kilku minutach, gdy piwo odparuje powtórz czynność. Grilluj tak długo, aż kiełbaski się zarumienią.

Kategorie:

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Kapusta z grochem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Pasztet z indyka - przepis Fasolka po bretońsku - przepis

 

Bitki

Kapusta z grochem

Krokiety z kapustą i grzybami

Smażony ser pleśniowy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Pasztet z indyka

Fasolka po bretońsku