zdjecia rodzinne

Kiełbaski w piwie


Składniki:

• paczka „Kiełbasek mazurskich” wędzonych ZM Pekpol
• 2 średnie cebule lub główka czosnku
• butelka piwa jasnego lub ciemnego
• tacki do grillowania

Wykonanie:

Cebulę lub czosnek posiekaj na drobne kawałeczki. Kiełbaski ułóż na tackach a gdy delikatnie się zarumienią posyp cebulą lub czosnkiem. Polej kiełbaski piwem. Po kilku minutach, gdy piwo odparuje powtórz czynność. Grilluj tak długo, aż kiełbaski się zarumienią.

Kategorie:

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kapusta z grochem - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pasztet z indyka - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Lazania z mięsem - przepis

 

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kapusta z grochem

Kurczak z ryżem

Pasztet z indyka

Fasolka po bretońsku

Zapiekanka śródziemnomorska

Kotlety schabowe z cebulką

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Lazania z mięsem