zdjecia rodzinne

Grillowana kiszka ziemniaczana ze szparagami, papryką i cebulą


Składniki:

• kiszka ziemniaczana ZM Pekpol
• szparagi
• krążki czerwonej cebuli
• czerwona papryka

Wykonanie:

Kiszkę ziemniaczaną grillujemy na tacce do grillowania. Przed pieczeniem kiszkę powinniśmy nakłuć w kilku miejscach wykałaczką, aby w trakcie pieczenia nie popękało jelito. Co jakiś czas powinniśmy delikatnie ją obracać. Następnie dodajemy krążki cebuli, paprykę i szparagi. Całość grillujemy aż się przyrumieni.

Kategorie: mięsapolska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Bitki - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Lazania z mięsem - przepis

 

Kotlety schabowe z cebulką

Bitki

Zapiekanka śródziemnomorska

Kurczak z ryżem

Kotlety mielone z kaszą

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Krokiety z kapustą i grzybami

Lazania z mięsem