zdjecia rodzinne

Grillowana kiszka ziemniaczana ze szparagami, papryką i cebulą


Składniki:

• kiszka ziemniaczana ZM Pekpol
• szparagi
• krążki czerwonej cebuli
• czerwona papryka

Wykonanie:

Kiszkę ziemniaczaną grillujemy na tacce do grillowania. Przed pieczeniem kiszkę powinniśmy nakłuć w kilku miejscach wykałaczką, aby w trakcie pieczenia nie popękało jelito. Co jakiś czas powinniśmy delikatnie ją obracać. Następnie dodajemy krążki cebuli, paprykę i szparagi. Całość grillujemy aż się przyrumieni.

Kategorie: mięsapolska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Pasztet z indyka - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kotlety mielone z kaszą

Fasolka po bretońsku

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kluski ziemniaczane

Włoski chlebek a'la pizza

Smażony ser pleśniowy

Pasztet z indyka