zdjecia rodzinne

Grillowana kiszka ziemniaczana ze szparagami, papryką i cebulą


Składniki:

• kiszka ziemniaczana ZM Pekpol
• szparagi
• krążki czerwonej cebuli
• czerwona papryka

Wykonanie:

Kiszkę ziemniaczaną grillujemy na tacce do grillowania. Przed pieczeniem kiszkę powinniśmy nakłuć w kilku miejscach wykałaczką, aby w trakcie pieczenia nie popękało jelito. Co jakiś czas powinniśmy delikatnie ją obracać. Następnie dodajemy krążki cebuli, paprykę i szparagi. Całość grillujemy aż się przyrumieni.

Kategorie: mięsapolska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta z grochem - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kurczak z ryżem - przepis Bitki - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis

 

Kapusta z grochem

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kotlety mielone z kaszą

Kurczak z ryżem

Bitki

Kotlety schabowe z cebulką

Kluski ziemniaczane

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pieczywo czosnkowe