zdjecia rodzinne

Grillowana kiszka ziemniaczana ze szparagami, papryką i cebulą


Składniki:

• kiszka ziemniaczana ZM Pekpol
• szparagi
• krążki czerwonej cebuli
• czerwona papryka

Wykonanie:

Kiszkę ziemniaczaną grillujemy na tacce do grillowania. Przed pieczeniem kiszkę powinniśmy nakłuć w kilku miejscach wykałaczką, aby w trakcie pieczenia nie popękało jelito. Co jakiś czas powinniśmy delikatnie ją obracać. Następnie dodajemy krążki cebuli, paprykę i szparagi. Całość grillujemy aż się przyrumieni.

Kategorie: mięsapolska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kapusta z grochem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Lazania z mięsem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Śledzie w oleju

Krokiety z kapustą i grzybami

Kapusta z grochem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pieczywo czosnkowe

Pasta krewetkowa do pieczywa

Lazania z mięsem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kurczak z ryżem