zdjecia rodzinne

Kiełbaski z boczkiem i mozzarellą


Składniki:

• paczka „Kiełbasek mazurskich” parzonych ZM Pekpol
• 8 plasterków wędzonego boczku ZM Pekpol
• 10 dag sera typu mozzarella
• 2 łyżki posiekanej świeżej bazylii
• wykałaczki

Wykonanie:

Mozzarellę pokrój w plastry, posyp bazylią. Kiełbaski dopraw przyprawą. Na każdej kiełbasce połóż kawałek sera a następnie ciasno owiń plasterkiem boczku. Całość zepnij wykałaczkami tak, aby ser nie wypłynął. Grilluj kiełbaski aż do uzyskania pożądanego wyglądu.

Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kapusta z grochem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pasztet z indyka - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Bitki - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Włoski chlebek a'la pizza

Kurczak z ryżem

Kapusta z grochem

Kotlety schabowe z cebulką

Fasolka po bretońsku

Pasztet z indyka

Zapiekanka śródziemnomorska

Bitki

Zupa-krem z brokułami w roli głównej