zdjecia rodzinne

Kiełbaski z boczkiem i mozzarellą


Składniki:

• paczka „Kiełbasek mazurskich” parzonych ZM Pekpol
• 8 plasterków wędzonego boczku ZM Pekpol
• 10 dag sera typu mozzarella
• 2 łyżki posiekanej świeżej bazylii
• wykałaczki

Wykonanie:

Mozzarellę pokrój w plastry, posyp bazylią. Kiełbaski dopraw przyprawą. Na każdej kiełbasce połóż kawałek sera a następnie ciasno owiń plasterkiem boczku. Całość zepnij wykałaczkami tak, aby ser nie wypłynął. Grilluj kiełbaski aż do uzyskania pożądanego wyglądu.

Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kapusta z grochem - przepis

 

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Smażony ser pleśniowy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Chleb na drożdżach

Kluski ziemniaczane

Kotlety schabowe z cebulką

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kapusta z grochem