zdjecia rodzinne

Kiełbaski z boczkiem i mozzarellą


Składniki:

• paczka „Kiełbasek mazurskich” parzonych ZM Pekpol
• 8 plasterków wędzonego boczku ZM Pekpol
• 10 dag sera typu mozzarella
• 2 łyżki posiekanej świeżej bazylii
• wykałaczki

Wykonanie:

Mozzarellę pokrój w plastry, posyp bazylią. Kiełbaski dopraw przyprawą. Na każdej kiełbasce połóż kawałek sera a następnie ciasno owiń plasterkiem boczku. Całość zepnij wykałaczkami tak, aby ser nie wypłynął. Grilluj kiełbaski aż do uzyskania pożądanego wyglądu.

Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pasztet z indyka - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Biała kiełbasa - przepis Bitki - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pasztet z indyka

Fasolka po bretońsku

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kotlety mielone z kaszą

Biała kiełbasa

Bitki

Zupa fasolowo-buraczkowa babci