zdjecia rodzinne

Kiełbaski z boczkiem i mozzarellą


Składniki:

• paczka „Kiełbasek mazurskich” parzonych ZM Pekpol
• 8 plasterków wędzonego boczku ZM Pekpol
• 10 dag sera typu mozzarella
• 2 łyżki posiekanej świeżej bazylii
• wykałaczki

Wykonanie:

Mozzarellę pokrój w plastry, posyp bazylią. Kiełbaski dopraw przyprawą. Na każdej kiełbasce połóż kawałek sera a następnie ciasno owiń plasterkiem boczku. Całość zepnij wykałaczkami tak, aby ser nie wypłynął. Grilluj kiełbaski aż do uzyskania pożądanego wyglądu.

Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Lazania z mięsem - przepis Śledzie w oleju - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis

 

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zapiekanka śródziemnomorska

Lazania z mięsem

Śledzie w oleju

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Fasolka po bretońsku

Włoski chlebek a'la pizza

Pieczywo czosnkowe