zdjecia rodzinne

Rosyjska ucha z filetem z Tilapi


Składniki:

5 filetów z tilapii
1 marchewka
1 pietruszka
1/2 małego selera
por
1 cebula
1 duży ziemniak
1 liść laurowy
sól
pieprz
vegeta
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
1 łyżka posiekanego koperku

Wykonanie:

1 . Marchewkę , pietruszkę i seler oczyść , pokrój w kostkę . Włóż do garnka , zalej wodą , ugotuj . Dodaj pokrojony w kostkę ziemniak , obraną cebulę i oczyszczony por . Gotuj 10 minut . Wyjmij cebulę i por , przypraw . Do zupy dodaj pokrojone na małe kawałki filety rybne , gotuj około 7 minut . Zupę posyp posiekaną natką i koperkiem .

Kategorie: zupyrybypolska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Lazania z mięsem - przepis Kurczak z ryżem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Fasolka po bretońsku - przepis

 

Pasztet z indyka

Kotlety mielone z kaszą

Lazania z mięsem

Kurczak z ryżem

Krokiety z kapustą i grzybami

Smażony ser pleśniowy

Pieczywo czosnkowe

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Fasolka po bretońsku