zdjecia rodzinne

Rosyjska ucha z filetem z Tilapi


Składniki:

5 filetów z tilapii
1 marchewka
1 pietruszka
1/2 małego selera
por
1 cebula
1 duży ziemniak
1 liść laurowy
sól
pieprz
vegeta
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
1 łyżka posiekanego koperku

Wykonanie:

1 . Marchewkę , pietruszkę i seler oczyść , pokrój w kostkę . Włóż do garnka , zalej wodą , ugotuj . Dodaj pokrojony w kostkę ziemniak , obraną cebulę i oczyszczony por . Gotuj 10 minut . Wyjmij cebulę i por , przypraw . Do zupy dodaj pokrojone na małe kawałki filety rybne , gotuj około 7 minut . Zupę posyp posiekaną natką i koperkiem .

Kategorie: zupyrybypolska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Lazania z mięsem - przepis Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Lazania z mięsem

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kluski ziemniaczane

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kotlety schabowe z cebulką

Krokiety z kapustą i grzybami