zdjecia rodzinne

Hot dogi na ostro


Składniki:

- bułka do hot dogów - 2 szt.
- sałata strzępiasta zielona - 2 liście
- pomidor - 1 szt.
- cebula czerwona - 1 mała główka
- ogórek konserwowy - 2 szt.
- parówki wieprzowe - 2 szt.
- sos piri – piri „Tarsmak”
- musztarda „Tarsmak”

Wykonanie:

Bułki do hot dogów przekroić wzdłuż i podgrzać na suchej patelni lub w piekarniku. W ciepłych bułkach umieścić po liściu sałaty, pokrojone w plasterki pomidory, cebulę, ogórki konserwowe i sparzone parówki. Polać sosem piri-piri i musztardą „Tarsmak”.

Smacznego!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta z grochem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta z grochem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa fasolowa z mięsem

Zapiekanka śródziemnomorska

Smażony ser pleśniowy

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowo-buraczkowa babci