zdjecia rodzinne

Hot dogi na ostro


Składniki:

- bułka do hot dogów - 2 szt.
- sałata strzępiasta zielona - 2 liście
- pomidor - 1 szt.
- cebula czerwona - 1 mała główka
- ogórek konserwowy - 2 szt.
- parówki wieprzowe - 2 szt.
- sos piri – piri „Tarsmak”
- musztarda „Tarsmak”

Wykonanie:

Bułki do hot dogów przekroić wzdłuż i podgrzać na suchej patelni lub w piekarniku. W ciepłych bułkach umieścić po liściu sałaty, pokrojone w plasterki pomidory, cebulę, ogórki konserwowe i sparzone parówki. Polać sosem piri-piri i musztardą „Tarsmak”.

Smacznego!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta z grochem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Lazania z mięsem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Śledzie w oleju - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Kapusta z grochem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Krokiety z kapustą i grzybami

Lazania z mięsem

Kluski ziemniaczane

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kotlety schabowe z cebulką

Śledzie w oleju

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)