zdjecia rodzinne

Hot dogi na ostro


Składniki:

- bułka do hot dogów - 2 szt.
- sałata strzępiasta zielona - 2 liście
- pomidor - 1 szt.
- cebula czerwona - 1 mała główka
- ogórek konserwowy - 2 szt.
- parówki wieprzowe - 2 szt.
- sos piri – piri „Tarsmak”
- musztarda „Tarsmak”

Wykonanie:

Bułki do hot dogów przekroić wzdłuż i podgrzać na suchej patelni lub w piekarniku. W ciepłych bułkach umieścić po liściu sałaty, pokrojone w plasterki pomidory, cebulę, ogórki konserwowe i sparzone parówki. Polać sosem piri-piri i musztardą „Tarsmak”.

Smacznego!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Lazania z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pasztet z indyka - przepis Kapusta z grochem - przepis

 

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Lazania z mięsem

Smażony ser pleśniowy

Kotlety mielone z kaszą

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kotlety schabowe z cebulką

Pasztet z indyka

Kapusta z grochem