zdjecia rodzinne

Hot dogi na ostro


Składniki:

- bułka do hot dogów - 2 szt.
- sałata strzępiasta zielona - 2 liście
- pomidor - 1 szt.
- cebula czerwona - 1 mała główka
- ogórek konserwowy - 2 szt.
- parówki wieprzowe - 2 szt.
- sos piri – piri „Tarsmak”
- musztarda „Tarsmak”

Wykonanie:

Bułki do hot dogów przekroić wzdłuż i podgrzać na suchej patelni lub w piekarniku. W ciepłych bułkach umieścić po liściu sałaty, pokrojone w plasterki pomidory, cebulę, ogórki konserwowe i sparzone parówki. Polać sosem piri-piri i musztardą „Tarsmak”.

Smacznego!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Śledzie w oleju - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Biała kiełbasa

Śledzie w oleju

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Krokiety z kapustą i grzybami

Kotlety mielone z kaszą

Pieczywo czosnkowe

Włoski chlebek a'la pizza

Kotlety schabowe z cebulką

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej