zdjecia rodzinne

Tosty iście imprezowe


Składniki:

- pieczywo tostowe pełnoziarniste - 4 kromki
- ser żółty - 4 plasterki
- sałata masłowa - 4 liście
- pomidor - 1 szt.
- boczek wędzony - 4 plasterki
- sos czosnkowy „Tarsmak”

Wykonanie:

Pieczywo tostowe zrumienić na złoty w tosterze lub na suchej patelni. Na każdą jeszcze gorącą kromkę położyć po plasterku sera, następnie sałatę, pokrojone pomidory i zgrillowane plastry boczku. Polać obficie sosem czosnkowym „Tarsmak” i złożyć po dwie kromki razem.
Smacznego!


Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Bitki - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kotlety mielone z kaszą

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Bitki

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pieczywo czosnkowe

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zapiekanka śródziemnomorska