zdjecia rodzinne

Jaja faszerowane łososiem z nutą czerwonego kawioru


Składniki:

- jajka – 10 szt.
- wędzony łosoś – 100 g
- majonez premium Tarsmak – 2 łyżki
- ostra papryka - do smaku
- czerwony kawior - do dekoracji
- natka pietruszki - do dekoracji

Wykonanie:

Jajka gotujemy na twardo, a następnie wyjmujemy żółtka i rozgniatamy je widelcem. Łososia drobno kroimy i dodajemy do żółtek. Całość mieszamy z majonezem i ostrą papryką. Wypełniamy połówki jajek farszem. Podajemy udekorowane natką pietruszki i czerwonym kawiorem.

Kategorie: przekąskiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Śledzie w oleju - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pasztet z indyka - przepis

 

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Włoski chlebek a'la pizza

Śledzie w oleju

Smażony ser pleśniowy

Chleb na drożdżach

Zapiekanka śródziemnomorska

Pasztet z indyka