zdjecia rodzinne

Jaja faszerowane łososiem z nutą czerwonego kawioru


Składniki:

- jajka – 10 szt.
- wędzony łosoś – 100 g
- majonez premium Tarsmak – 2 łyżki
- ostra papryka - do smaku
- czerwony kawior - do dekoracji
- natka pietruszki - do dekoracji

Wykonanie:

Jajka gotujemy na twardo, a następnie wyjmujemy żółtka i rozgniatamy je widelcem. Łososia drobno kroimy i dodajemy do żółtek. Całość mieszamy z majonezem i ostrą papryką. Wypełniamy połówki jajek farszem. Podajemy udekorowane natką pietruszki i czerwonym kawiorem.

Kategorie: przekąskiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Lazania z mięsem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Fasolka po bretońsku

Kotlety mielone z kaszą

Lazania z mięsem

Włoski chlebek a'la pizza

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Smażony ser pleśniowy

Kurczak z ryżem