zdjecia rodzinne

Jaja faszerowane łososiem z nutą czerwonego kawioru


Składniki:

- jajka – 10 szt.
- wędzony łosoś – 100 g
- majonez premium Tarsmak – 2 łyżki
- ostra papryka - do smaku
- czerwony kawior - do dekoracji
- natka pietruszki - do dekoracji

Wykonanie:

Jajka gotujemy na twardo, a następnie wyjmujemy żółtka i rozgniatamy je widelcem. Łososia drobno kroimy i dodajemy do żółtek. Całość mieszamy z majonezem i ostrą papryką. Wypełniamy połówki jajek farszem. Podajemy udekorowane natką pietruszki i czerwonym kawiorem.

Kategorie: przekąskiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Lazania z mięsem - przepis Kapusta z grochem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Biała kiełbasa - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Bitki

Lazania z mięsem

Kapusta z grochem

Włoski chlebek a'la pizza

Biała kiełbasa

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pasta krewetkowa do pieczywa

Pasztet z indyka

Zupa fasolowa z mięsem