zdjecia rodzinne

Jaja faszerowane łososiem z nutą czerwonego kawioru


Składniki:

- jajka – 10 szt.
- wędzony łosoś – 100 g
- majonez premium Tarsmak – 2 łyżki
- ostra papryka - do smaku
- czerwony kawior - do dekoracji
- natka pietruszki - do dekoracji

Wykonanie:

Jajka gotujemy na twardo, a następnie wyjmujemy żółtka i rozgniatamy je widelcem. Łososia drobno kroimy i dodajemy do żółtek. Całość mieszamy z majonezem i ostrą papryką. Wypełniamy połówki jajek farszem. Podajemy udekorowane natką pietruszki i czerwonym kawiorem.

Kategorie: przekąskiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pasztet z indyka - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kluski ziemniaczane - przepis

 

Zupa fasolowa z mięsem

Kotlety mielone z kaszą

Pasztet z indyka

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Fasolka po bretońsku

Kurczak z ryżem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kluski ziemniaczane