zdjecia rodzinne

Domowy kwas chlebowy z Cykoriadą


Składniki:

2 łyżeczki Cykoriady Ekstrakt lub Instant
500 ml wody gazowanej
dla smaku odrobina cukru/miodu/stewii/ksylitolu itp.

Wykonanie:

W około 50 – 75 ml schłodzonej wody gazowanej rozpuszczamy Cykoriadę i dodatek słodzący. Następne rozpuszczone w ten sposób składniki przelewany do pozostałej ilości wody gazowanej i dokładnie mieszamy. GOTOWE!

Kategorie: napoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pasztet z indyka - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kluski ziemniaczane - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zupa fasolowa z mięsem

Kotlety schabowe z cebulką

Pasztet z indyka

Kotlety mielone z kaszą

Zapiekanka śródziemnomorska

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kluski ziemniaczane