zdjecia rodzinne

Domowy kwas chlebowy z Cykoriadą


Składniki:

2 łyżeczki Cykoriady Ekstrakt lub Instant
500 ml wody gazowanej
dla smaku odrobina cukru/miodu/stewii/ksylitolu itp.

Wykonanie:

W około 50 – 75 ml schłodzonej wody gazowanej rozpuszczamy Cykoriadę i dodatek słodzący. Następne rozpuszczone w ten sposób składniki przelewany do pozostałej ilości wody gazowanej i dokładnie mieszamy. GOTOWE!

Kategorie: napoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kluski ziemniaczane - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Kluski ziemniaczane

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Krokiety z kapustą i grzybami

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kotlety schabowe z cebulką

Włoski chlebek a'la pizza

Zupa fasolowa z mięsem

Kurczak z ryżem