zdjecia rodzinne

Domowy kwas chlebowy z Cykoriadą


Składniki:

2 łyżeczki Cykoriady Ekstrakt lub Instant
500 ml wody gazowanej
dla smaku odrobina cukru/miodu/stewii/ksylitolu itp.

Wykonanie:

W około 50 – 75 ml schłodzonej wody gazowanej rozpuszczamy Cykoriadę i dodatek słodzący. Następne rozpuszczone w ten sposób składniki przelewany do pozostałej ilości wody gazowanej i dokładnie mieszamy. GOTOWE!

Kategorie: napoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kapusta z grochem - przepis Bitki - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Kotlety schabowe z cebulką

Fasolka po bretońsku

Kapusta z grochem

Bitki

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kotlety mielone z kaszą

Smażony ser pleśniowy

Włoski chlebek a'la pizza

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)