zdjecia rodzinne

Letni, mrożony napój z cytryny, ogórka i herbaty China Pai Mu Tan mark


Składniki:

Składniki:
• 3 czubate łyżki herbaty China Pai Mu Tan marki Czas na Herbatę
• 1/2 długiego ogórka
• 4 cytryny
• kostki lodu
• 1,5 litra zimnej wody mineralnej (np. gazowanej)


Wykonanie:

Wykonanie:
1. Herbatę zaparzamy wg. instrukcji w małej ilości wody. Studzimy.
2. Ogórka kroimy w plasterki.
3. 2 cytryny kroimy w plasterki.
4. Pozostałe 2 cytryny przekrawamy na pół i wyciskamy sok.
5. Do dużego dzbanka przelewamy herbatę (bez fusów), wrzucamy kostki lodu, cytrynę, ogórka. Wlewamy sok z cytryny i dopełniamy wodą mineralną. Podajemy od razu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Progressive to firma, która istnieje na rynku od 1997 r. i jest właścicielem marki CZAS NA HERBATĘ. Od początku swojej działalności specjalizuje się w imporcie, produkcji oraz sprzedaży herbat wysokogatunkowych, a także akcesoriów do jej parzenia i przechowywania. W ofercie znajdują się herbaty czarne, zielone, białe, czerwone, kwitnące, autorskie oraz kompozycje owocowe. W ofercie znajdują się najwyższej jakości herbaty, a także kawy z wszystkich zakątków świata oraz zioła. Sprzedaż prowadzona jest za pośrednictwem sieci sklepów stacjonarnych w całej Polsce (26 sklepów firmowych i 73 sklepy franchisowe) oraz sklepu internetowego www.czasnaherbate.net.

Progressive Agata Szurlej
ul. Sosnowiecka 5
52-008 Wrocław
tel.: 71 340 04 23
e-mail: biuro@herbata.net
www.czasnaherbate.net
https://www.facebook.com/czasnaherbate






Kategorie: napoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Lazania z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pasztet z indyka - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Lazania z mięsem

Pieczywo czosnkowe

Fasolka po bretońsku

Włoski chlebek a'la pizza

Krokiety z kapustą i grzybami

Pasztet z indyka

Zapiekanka śródziemnomorska