zdjecia rodzinne

Sos chrzanowy


Składniki:

- śmietana 12% „Piątnica” 100g
- majonez 3 łyżki
- chrzan tarty 3-4 łyżki
- sól, cukier do smaku

Wykonanie:


Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Smacznego!


Kategorie: sosy i pastypolska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Kapusta z grochem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Śledzie w oleju

Kapusta z grochem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa fasolowa z mięsem

Fasolka po bretońsku

Pieczywo czosnkowe

Krokiety z kapustą i grzybami

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory