zdjecia rodzinne

Sos chrzanowy


Składniki:

- śmietana 12% „Piątnica” 100g
- majonez 3 łyżki
- chrzan tarty 3-4 łyżki
- sól, cukier do smaku

Wykonanie:


Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Smacznego!


Kategorie: sosy i pastypolska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Lazania z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Śledzie w oleju - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa fasolowa z mięsem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kurczak z ryżem

Kotlety schabowe z cebulką

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Lazania z mięsem

Pieczywo czosnkowe

Śledzie w oleju