zdjecia rodzinne

Sos chrzanowy


Składniki:

- śmietana 12% „Piątnica” 100g
- majonez 3 łyżki
- chrzan tarty 3-4 łyżki
- sól, cukier do smaku

Wykonanie:


Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Smacznego!


Kategorie: sosy i pastypolska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pasztet z indyka - przepis

 

Kotlety schabowe z cebulką

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Smażony ser pleśniowy

Zapiekanka śródziemnomorska

Fasolka po bretońsku

Pieczywo czosnkowe

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pasztet z indyka