zdjecia rodzinne

Niby-gołąbki


Składniki:

- 1 kg mięsa mielonego,
- 1 kg kapusty białej,
- 3 szkl. kaszy manny,
- 2 jaja całe.

Wykonanie:

Kapustę pokroić drobno i ugotować.
Wszystko wymieszać i doprawić do smaku, sola i pieprzem. Formować małe kotleciki i smażyć na patelni, polewać sosem pomidorowym. Podawać z ziemniakami.

Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowa z mięsem

Smażony ser pleśniowy

Kotlety mielone z kaszą

Kotlety schabowe z cebulką

Zapiekanka śródziemnomorska

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory