zdjecia rodzinne

Niby-gołąbki


Składniki:

- 1 kg mięsa mielonego,
- 1 kg kapusty białej,
- 3 szkl. kaszy manny,
- 2 jaja całe.

Wykonanie:

Kapustę pokroić drobno i ugotować.
Wszystko wymieszać i doprawić do smaku, sola i pieprzem. Formować małe kotleciki i smażyć na patelni, polewać sosem pomidorowym. Podawać z ziemniakami.

Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Śledzie w oleju

Zapiekanka śródziemnomorska

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kotlety schabowe z cebulką

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Fasolka po bretońsku

Kotlety mielone z kaszą

Pieczywo czosnkowe

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)