zdjecia rodzinne

Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai


Składniki:

• Herbata Masala chai marki Czas na herbatę
• plasterki cytryny
• rodzynki
• miód

Wykonanie:

Sposób przygotowania:

1 łyżeczkę herbaty Masala chai zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Susz zaparzamy przez około 3 minuty pod przykryciem, a następnie oddzielamy liście od naparu. Na koniec dodajemy do niego garść rodzynek, plasterki cytryny oraz miód.


Kategorie: napoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta z grochem - przepis Pasztet z indyka - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta z grochem

Pasztet z indyka

Kotlety mielone z kaszą

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kotlety schabowe z cebulką

Kluski ziemniaczane

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Smażony ser pleśniowy