zdjecia rodzinne

Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai


Składniki:

• Herbata Masala chai marki Czas na herbatę
• plasterki cytryny
• rodzynki
• miód

Wykonanie:

Sposób przygotowania:

1 łyżeczkę herbaty Masala chai zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Susz zaparzamy przez około 3 minuty pod przykryciem, a następnie oddzielamy liście od naparu. Na koniec dodajemy do niego garść rodzynek, plasterki cytryny oraz miód.


Kategorie: napoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Lazania z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kapusta z grochem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pasztet z indyka - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Lazania z mięsem

Pieczywo czosnkowe

Fasolka po bretońsku

Kapusta z grochem

Smażony ser pleśniowy

Kotlety mielone z kaszą

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pasztet z indyka