zdjecia rodzinne

Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai


Składniki:

• Herbata Masala chai marki Czas na herbatę
• plasterki cytryny
• rodzynki
• miód

Wykonanie:

Sposób przygotowania:

1 łyżeczkę herbaty Masala chai zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Susz zaparzamy przez około 3 minuty pod przykryciem, a następnie oddzielamy liście od naparu. Na koniec dodajemy do niego garść rodzynek, plasterki cytryny oraz miód.


Kategorie: napoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Bitki - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kurczak z ryżem - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Śledzie w oleju - przepis

 

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Bitki

Smażony ser pleśniowy

Krokiety z kapustą i grzybami

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zapiekanka śródziemnomorska

Kurczak z ryżem

Zupa fasolowa z mięsem

Śledzie w oleju