zdjecia rodzinne

Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai


Składniki:

• Herbata Masala chai marki Czas na herbatę
• plasterki cytryny
• rodzynki
• miód

Wykonanie:

Sposób przygotowania:

1 łyżeczkę herbaty Masala chai zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Susz zaparzamy przez około 3 minuty pod przykryciem, a następnie oddzielamy liście od naparu. Na koniec dodajemy do niego garść rodzynek, plasterki cytryny oraz miód.


Kategorie: napoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Bitki - przepis Chleb na drożdżach - przepis Lazania z mięsem - przepis Śledzie w oleju - przepis Kurczak z ryżem - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pasztet z indyka - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Bitki

Chleb na drożdżach

Lazania z mięsem

Śledzie w oleju

Kurczak z ryżem

Zapiekanka śródziemnomorska

Pasztet z indyka

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory