zdjecia rodzinne

Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai


Składniki:

• Herbata Masala chai marki Czas na herbatę
• plasterki cytryny
• rodzynki
• miód

Wykonanie:

Sposób przygotowania:

1 łyżeczkę herbaty Masala chai zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Susz zaparzamy przez około 3 minuty pod przykryciem, a następnie oddzielamy liście od naparu. Na koniec dodajemy do niego garść rodzynek, plasterki cytryny oraz miód.


Kategorie: napoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Lazania z mięsem - przepis Bitki - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Smażony ser pleśniowy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowa z mięsem

Kotlety schabowe z cebulką

Zapiekanka śródziemnomorska

Lazania z mięsem

Bitki

Kurczak z ryżem