zdjecia rodzinne

Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai


Składniki:

• Herbata Masala chai marki Czas na herbatę
• plasterki cytryny
• rodzynki
• miód

Wykonanie:

Sposób przygotowania:

1 łyżeczkę herbaty Masala chai zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Susz zaparzamy przez około 3 minuty pod przykryciem, a następnie oddzielamy liście od naparu. Na koniec dodajemy do niego garść rodzynek, plasterki cytryny oraz miód.


Kategorie: napoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kurczak z ryżem - przepis Bitki - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta z grochem - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kurczak z ryżem

Bitki

Fasolka po bretońsku

Smażony ser pleśniowy

Włoski chlebek a'la pizza

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta z grochem