zdjecia rodzinne

Sajgonki z serem i warzywami


Składniki:

- papier ryżowy
- liście botwinki
- ogórek świeży
- marchewka
- papryka świeża
- ser Aldamer MSM Mońki
- sos sojowy
- chrzan wasabi

Wykonanie:

Papier ryżowy namoczyć w wodzie aż do zmięknięcia. Na każdy nałożyć liść botwinki, pokrojone w cienkie paseczki warzywa, kiełki i plaster sera. Zwinąć jak gołąbki. Podawać z sosem sojowym wymieszanym z niewielką ilością chrzanu wasabi.
Smacznego!



Kategorie: wegetariańskiepolska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Chleb na drożdżach - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kapusta z grochem - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Chleb na drożdżach

Smażony ser pleśniowy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa fasolowa z mięsem

Kapusta z grochem

Kurczak z ryżem

Kotlety schabowe z cebulką