zdjecia rodzinne

Sajgonki z serem i warzywami


Składniki:

- papier ryżowy
- liście botwinki
- ogórek świeży
- marchewka
- papryka świeża
- ser Aldamer MSM Mońki
- sos sojowy
- chrzan wasabi

Wykonanie:

Papier ryżowy namoczyć w wodzie aż do zmięknięcia. Na każdy nałożyć liść botwinki, pokrojone w cienkie paseczki warzywa, kiełki i plaster sera. Zwinąć jak gołąbki. Podawać z sosem sojowym wymieszanym z niewielką ilością chrzanu wasabi.
Smacznego!



Kategorie: wegetariańskiepolska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta z grochem - przepis Śledzie w oleju - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Chleb na drożdżach - przepis

 

Kapusta z grochem

Śledzie w oleju

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa fasolowa z mięsem

Smażony ser pleśniowy

Włoski chlebek a'la pizza

Kotlety schabowe z cebulką

Chleb na drożdżach