zdjecia rodzinne

Wegańskie śniadanie pełne błonnika (z owocami, mlekiem roślinnym i mas


Składniki:

2 garści „Twojego Błonnika” marki Britta
1 szklanka mieszkanki ulubionych owoców (np. malin, truskawek, kiwi, borówek)
500 ml mleka roślinnego np. kokosowego lub migdałowego
2 łyżki masła orzechowego
listki mięty do ozdoby

Wykonanie:

1. Do miseczek wsyp po garści „Twojego Błonnika” marki Britta dodaj mleko roślinne (w zależności od preferencji może być zimne lub ciepłe).
2. Owoce oczyść, umyj. W razie potrzeby większe owoce poprzekrawaj.
3. Do miseczek z mlekiem oraz „Twoim Błonnikiem” dodaj owoce, łyżkę masła orzechowego, a na koniec miętę.
4. Tak przygotowany posiłek jest gotowy do spożycia.
Smacznego!



Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kurczak z ryżem - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kapusta z grochem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Biała kiełbasa - przepis

 

Kurczak z ryżem

Zupa fasolowa z mięsem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Smażony ser pleśniowy

Kapusta z grochem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kluski ziemniaczane

Biała kiełbasa