zdjecia rodzinne

Wegańskie śniadanie pełne błonnika (z owocami, mlekiem roślinnym i mas


Składniki:

2 garści „Twojego Błonnika” marki Britta
1 szklanka mieszkanki ulubionych owoców (np. malin, truskawek, kiwi, borówek)
500 ml mleka roślinnego np. kokosowego lub migdałowego
2 łyżki masła orzechowego
listki mięty do ozdoby

Wykonanie:

1. Do miseczek wsyp po garści „Twojego Błonnika” marki Britta dodaj mleko roślinne (w zależności od preferencji może być zimne lub ciepłe).
2. Owoce oczyść, umyj. W razie potrzeby większe owoce poprzekrawaj.
3. Do miseczek z mlekiem oraz „Twoim Błonnikiem” dodaj owoce, łyżkę masła orzechowego, a na koniec miętę.
4. Tak przygotowany posiłek jest gotowy do spożycia.
Smacznego!



Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Śledzie w oleju - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Bitki - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Chleb na drożdżach - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Śledzie w oleju

Kluski ziemniaczane

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Krokiety z kapustą i grzybami

Bitki

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Włoski chlebek a'la pizza

Chleb na drożdżach