zdjecia rodzinne

Wegańskie śniadanie pełne błonnika (z owocami, mlekiem roślinnym i mas


Składniki:

2 garści „Twojego Błonnika” marki Britta
1 szklanka mieszkanki ulubionych owoców (np. malin, truskawek, kiwi, borówek)
500 ml mleka roślinnego np. kokosowego lub migdałowego
2 łyżki masła orzechowego
listki mięty do ozdoby

Wykonanie:

1. Do miseczek wsyp po garści „Twojego Błonnika” marki Britta dodaj mleko roślinne (w zależności od preferencji może być zimne lub ciepłe).
2. Owoce oczyść, umyj. W razie potrzeby większe owoce poprzekrawaj.
3. Do miseczek z mlekiem oraz „Twoim Błonnikiem” dodaj owoce, łyżkę masła orzechowego, a na koniec miętę.
4. Tak przygotowany posiłek jest gotowy do spożycia.
Smacznego!



Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Smażony ser pleśniowy - przepis Bitki - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Śledzie w oleju - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pasztet z indyka - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Smażony ser pleśniowy

Bitki

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Śledzie w oleju

Krokiety z kapustą i grzybami

Pieczywo czosnkowe

Pasztet z indyka

Zapiekanka śródziemnomorska

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)