zdjecia rodzinne

Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai


Składniki:

• Herbata Masala chai marki Czas na herbatę
• plasterki cytryny
• rodzynki
• miód

Wykonanie:

Sposób przygotowania:
1 łyżeczkę herbaty Masala chai zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Susz zaparzamy przez około 3 minuty pod przykryciem, a następnie oddzielamy liście od naparu. Na koniec dodajemy do niego garść rodzynek, plasterki cytryny oraz miód.


Kategorie:

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pasztet z indyka - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Lazania z mięsem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Biała kiełbasa - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pasztet z indyka

Zapiekanka śródziemnomorska

Lazania z mięsem

Kotlety schabowe z cebulką

Włoski chlebek a'la pizza

Biała kiełbasa

Kluski ziemniaczane

Pasta krewetkowa do pieczywa