zdjecia rodzinne

Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai


Składniki:

• Herbata Masala chai marki Czas na herbatę
• plasterki cytryny
• rodzynki
• miód

Wykonanie:

Sposób przygotowania:
1 łyżeczkę herbaty Masala chai zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Susz zaparzamy przez około 3 minuty pod przykryciem, a następnie oddzielamy liście od naparu. Na koniec dodajemy do niego garść rodzynek, plasterki cytryny oraz miód.


Kategorie:

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Kurczak z ryżem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Bitki - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Kurczak z ryżem

Włoski chlebek a'la pizza

Kotlety mielone z kaszą

Zupa fasolowa z mięsem

Bitki

Pasta krewetkowa do pieczywa

Smażony ser pleśniowy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)