zdjecia rodzinne

Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai


Składniki:

• Herbata Masala chai marki Czas na herbatę
• plasterki cytryny
• rodzynki
• miód

Wykonanie:

Sposób przygotowania:
1 łyżeczkę herbaty Masala chai zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Susz zaparzamy przez około 3 minuty pod przykryciem, a następnie oddzielamy liście od naparu. Na koniec dodajemy do niego garść rodzynek, plasterki cytryny oraz miód.


Kategorie:

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Biała kiełbasa - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta z grochem - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kotlety mielone z kaszą

Biała kiełbasa

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta z grochem

Kurczak z ryżem