zdjecia rodzinne

Jesienna kompozycja herbaciana Masala chai


Składniki:

• Herbata Masala chai marki Czas na herbatę
• plasterki cytryny
• rodzynki
• miód

Wykonanie:

Sposób przygotowania:
1 łyżeczkę herbaty Masala chai zalewamy 200 ml wody o temperaturze 95 stopni C. Susz zaparzamy przez około 3 minuty pod przykryciem, a następnie oddzielamy liście od naparu. Na koniec dodajemy do niego garść rodzynek, plasterki cytryny oraz miód.


Kategorie:

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Śledzie w oleju - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Bitki

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Smażony ser pleśniowy

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa fasolowa z mięsem

Śledzie w oleju

Kurczak z ryżem