zdjecia rodzinne

Jajecznica z groszkiem


Składniki:

5 jajek
1 łyżka masła
puszka zielonego groszku konserwowego
sól do smaku
2 łyżki śmietany

Wykonanie:

Groszek odcedzić i wyjąć z puszki, wsypać na rozgrzany na patelni tłuszcz, lekko podsmażyć, wlać rozmącone ze śmietaną i posoloe jaja.
Smażyć lekko mieszając
Przed podaniem można posypać szczypiorkiem bąd¼ koperkiem.

Kategorie: wegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Śledzie w oleju - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Śledzie w oleju

Krokiety z kapustą i grzybami

Włoski chlebek a'la pizza

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Chleb na drożdżach

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Smażony ser pleśniowy