zdjecia rodzinne

Jajecznica z pieczarkami i kukurydzą


Składniki:

5 jajek
łyżka masła
10 dag pieczarek
pół puszki kukurydzy konserwowej
łyżka mleka
sól do smaku

Wykonanie:

Pieczarki oczyścić, dokładnie wymyć, pokroić w drobne paseczki, włożyć na rozgrzany tłuszcz, posolić, chwilę smażyć, a następnie dodać kukurydzę. Jaja rozmieszane z mlekiem i posolone wlać do podsmażonych pieczarek.
Smażyć lekko mieszając.

Kategorie: wegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Chleb na drożdżach - przepis Pasztet z indyka - przepis Biała kiełbasa - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zapiekanka śródziemnomorska

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kotlety schabowe z cebulką

Chleb na drożdżach

Pasztet z indyka

Biała kiełbasa

Kurczak z ryżem