zdjecia rodzinne

Jajecznica z pieczarkami i kukurydzą


Składniki:

5 jajek
łyżka masła
10 dag pieczarek
pół puszki kukurydzy konserwowej
łyżka mleka
sól do smaku

Wykonanie:

Pieczarki oczyścić, dokładnie wymyć, pokroić w drobne paseczki, włożyć na rozgrzany tłuszcz, posolić, chwilę smażyć, a następnie dodać kukurydzę. Jaja rozmieszane z mlekiem i posolone wlać do podsmażonych pieczarek.
Smażyć lekko mieszając.

Kategorie: wegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Lazania z mięsem - przepis Śledzie w oleju - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kapusta z grochem - przepis

 

Bitki

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Lazania z mięsem

Śledzie w oleju

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Smażony ser pleśniowy

Kapusta z grochem