zdjecia rodzinne

Jajecznica z pieczarkami i kukurydzą


Składniki:

5 jajek
łyżka masła
10 dag pieczarek
pół puszki kukurydzy konserwowej
łyżka mleka
sól do smaku

Wykonanie:

Pieczarki oczyścić, dokładnie wymyć, pokroić w drobne paseczki, włożyć na rozgrzany tłuszcz, posolić, chwilę smażyć, a następnie dodać kukurydzę. Jaja rozmieszane z mlekiem i posolone wlać do podsmażonych pieczarek.
Smażyć lekko mieszając.

Kategorie: wegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Śledzie w oleju - przepis Kurczak z ryżem - przepis Chleb na drożdżach - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pieczywo czosnkowe

Kluski ziemniaczane

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Śledzie w oleju

Kurczak z ryżem

Chleb na drożdżach

Krokiety z kapustą i grzybami