zdjecia rodzinne

Jajecznica z pieczarkami i kukurydzą


Składniki:

5 jajek
łyżka masła
10 dag pieczarek
pół puszki kukurydzy konserwowej
łyżka mleka
sól do smaku

Wykonanie:

Pieczarki oczyścić, dokładnie wymyć, pokroić w drobne paseczki, włożyć na rozgrzany tłuszcz, posolić, chwilę smażyć, a następnie dodać kukurydzę. Jaja rozmieszane z mlekiem i posolone wlać do podsmażonych pieczarek.
Smażyć lekko mieszając.

Kategorie: wegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Bitki - przepis Śledzie w oleju - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Fasolka po bretońsku - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zapiekanka śródziemnomorska

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Bitki

Śledzie w oleju

Kluski ziemniaczane

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Fasolka po bretońsku