zdjecia rodzinne

Jajecznica z pieczarkami i kukurydzą


Składniki:

5 jajek
łyżka masła
10 dag pieczarek
pół puszki kukurydzy konserwowej
łyżka mleka
sól do smaku

Wykonanie:

Pieczarki oczyścić, dokładnie wymyć, pokroić w drobne paseczki, włożyć na rozgrzany tłuszcz, posolić, chwilę smażyć, a następnie dodać kukurydzę. Jaja rozmieszane z mlekiem i posolone wlać do podsmażonych pieczarek.
Smażyć lekko mieszając.

Kategorie: wegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Kurczak z ryżem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta z grochem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Śledzie w oleju - przepis Fasolka po bretońsku - przepis

 

Bitki

Kurczak z ryżem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta z grochem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Krokiety z kapustą i grzybami

Śledzie w oleju

Fasolka po bretońsku