zdjecia rodzinne

Jajecznica z pieczarkami i kukurydzą


Składniki:

5 jajek
łyżka masła
10 dag pieczarek
pół puszki kukurydzy konserwowej
łyżka mleka
sól do smaku

Wykonanie:

Pieczarki oczyścić, dokładnie wymyć, pokroić w drobne paseczki, włożyć na rozgrzany tłuszcz, posolić, chwilę smażyć, a następnie dodać kukurydzę. Jaja rozmieszane z mlekiem i posolone wlać do podsmażonych pieczarek.
Smażyć lekko mieszając.

Kategorie: wegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Pasztet z indyka

Włoski chlebek a'la pizza

Kotlety schabowe z cebulką

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Smażony ser pleśniowy

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory