zdjecia rodzinne

Zupa koperkowa


Składniki:

5 szklanek wywaru z kości i warzyw
łyżka mąki
12 dag śmietany
sól
pęczek koperku

Wykonanie:

Mąkę rozmieszać ze śmietaną, wlać do przecedzonego wrzącego wywaru i zagotować. Wsypać posiekany koperek, doprawić solą i gotować wszystko razem przez chwilę.
Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.

Kategorie: zupy

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kapusta z grochem - przepis Lazania z mięsem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Śledzie w oleju - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Kotlety schabowe z cebulką

Fasolka po bretońsku

Kapusta z grochem

Lazania z mięsem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zapiekanka śródziemnomorska

Śledzie w oleju

Zupa fasolowo-buraczkowa babci