zdjecia rodzinne

Zupa koperkowa


Składniki:

5 szklanek wywaru z kości i warzyw
łyżka mąki
12 dag śmietany
sól
pęczek koperku

Wykonanie:

Mąkę rozmieszać ze śmietaną, wlać do przecedzonego wrzącego wywaru i zagotować. Wsypać posiekany koperek, doprawić solą i gotować wszystko razem przez chwilę.
Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.

Kategorie: zupy

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Śledzie w oleju - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Biała kiełbasa - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Chleb na drożdżach

Zapiekanka śródziemnomorska

Smażony ser pleśniowy

Pasta krewetkowa do pieczywa

Śledzie w oleju

Pieczywo czosnkowe

Fasolka po bretońsku

Biała kiełbasa