zdjecia rodzinne

Zupa koperkowa


Składniki:

5 szklanek wywaru z kości i warzyw
łyżka mąki
12 dag śmietany
sól
pęczek koperku

Wykonanie:

Mąkę rozmieszać ze śmietaną, wlać do przecedzonego wrzącego wywaru i zagotować. Wsypać posiekany koperek, doprawić solą i gotować wszystko razem przez chwilę.
Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.

Kategorie: zupy

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Śledzie w oleju - przepis Lazania z mięsem - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Krokiety z kapustą i grzybami

Kluski ziemniaczane

Kotlety mielone z kaszą

Chleb na drożdżach

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Fasolka po bretońsku

Śledzie w oleju

Lazania z mięsem