zdjecia rodzinne

Zupa koperkowa


Składniki:

5 szklanek wywaru z kości i warzyw
łyżka mąki
12 dag śmietany
sól
pęczek koperku

Wykonanie:

Mąkę rozmieszać ze śmietaną, wlać do przecedzonego wrzącego wywaru i zagotować. Wsypać posiekany koperek, doprawić solą i gotować wszystko razem przez chwilę.
Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.

Kategorie: zupy

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Chleb na drożdżach - przepis

 

Śledzie w oleju

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa fasolowa z mięsem

Zapiekanka śródziemnomorska

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Chleb na drożdżach