zdjecia rodzinne

Zupa koperkowa


Składniki:

5 szklanek wywaru z kości i warzyw
łyżka mąki
12 dag śmietany
sól
pęczek koperku

Wykonanie:

Mąkę rozmieszać ze śmietaną, wlać do przecedzonego wrzącego wywaru i zagotować. Wsypać posiekany koperek, doprawić solą i gotować wszystko razem przez chwilę.
Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.

Kategorie: zupy

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Lazania z mięsem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pasztet z indyka - przepis

 

Zapiekanka śródziemnomorska

Kluski ziemniaczane

Lazania z mięsem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Pieczywo czosnkowe

Kurczak z ryżem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pasztet z indyka