zdjecia rodzinne

Zupa koperkowa


Składniki:

5 szklanek wywaru z kości i warzyw
łyżka mąki
12 dag śmietany
sól
pęczek koperku

Wykonanie:

Mąkę rozmieszać ze śmietaną, wlać do przecedzonego wrzącego wywaru i zagotować. Wsypać posiekany koperek, doprawić solą i gotować wszystko razem przez chwilę.
Podawać z grzankami lub groszkiem ptysiowym.

Kategorie: zupy

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta z grochem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Śledzie w oleju - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pasztet z indyka - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Bitki - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Kapusta z grochem

Kotlety mielone z kaszą

Śledzie w oleju

Włoski chlebek a'la pizza

Pasztet z indyka

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Bitki

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)