zdjecia rodzinne

Ziemniaczana sałatka z rzodkiewką


Składniki:

30 dag ugotowanych ziemniaków
2 pęczki rzodkiewek
pęczke szczypiorku
1-2 jaja
łyżka musztardy
łyżka śmietany
sol

Wykonanie:

Ugotowane ziemniaki pokroić w plasterki. Rzodkiewki umyć i także pokroić w plasterki, szczypiorek posiekać. Jaja ugotować na twardo, białko posiekać, żóltko przetrzeć przez sitko, rozetrzeć z musztardą i śmietaną. Do smaku posolić.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kapusta z grochem - przepis Śledzie w oleju - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kluski ziemniaczane

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kapusta z grochem

Śledzie w oleju

Pieczywo czosnkowe

Krokiety z kapustą i grzybami

Zapiekanka śródziemnomorska