zdjecia rodzinne

Pasta jajeczna


Składniki:

4 ugotowane na twardo jaja
pół pęczka szczypiorku
łyżka margaryny
2 łyżki śmietany
sól
pieprz ziołowy

Wykonanie:

Jaja obrać, drobno posiekać. Szczypiorek opłukać, odsączyć, a następnie takze posiekać. Wymieszać z margaryną, śmietaną, a nastepnie doprawić solą i pieprzem.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kapusta z grochem - przepis Lazania z mięsem - przepis Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Śledzie w oleju - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kapusta z grochem

Lazania z mięsem

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pieczywo czosnkowe

Śledzie w oleju

Zupa fasolowo-buraczkowa babci