zdjecia rodzinne

Pasta jajeczna


Składniki:

4 ugotowane na twardo jaja
pół pęczka szczypiorku
łyżka margaryny
2 łyżki śmietany
sól
pieprz ziołowy

Wykonanie:

Jaja obrać, drobno posiekać. Szczypiorek opłukać, odsączyć, a następnie takze posiekać. Wymieszać z margaryną, śmietaną, a nastepnie doprawić solą i pieprzem.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pasztet z indyka - przepis Bitki - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kluski ziemniaczane - przepis

 

Biała kiełbasa

Kotlety mielone z kaszą

Pasztet z indyka

Bitki

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Smażony ser pleśniowy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pieczywo czosnkowe

Kluski ziemniaczane