zdjecia rodzinne

Pasta jajeczna


Składniki:

4 ugotowane na twardo jaja
pół pęczka szczypiorku
łyżka margaryny
2 łyżki śmietany
sól
pieprz ziołowy

Wykonanie:

Jaja obrać, drobno posiekać. Szczypiorek opłukać, odsączyć, a następnie takze posiekać. Wymieszać z margaryną, śmietaną, a nastepnie doprawić solą i pieprzem.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Lazania z mięsem - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Bitki - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Zupa fasolowa z mięsem

Lazania z mięsem

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pieczywo czosnkowe

Bitki

Kluski ziemniaczane

Smażony ser pleśniowy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)