zdjecia rodzinne

Pasta jajeczna


Składniki:

4 ugotowane na twardo jaja
pół pęczka szczypiorku
łyżka margaryny
2 łyżki śmietany
sól
pieprz ziołowy

Wykonanie:

Jaja obrać, drobno posiekać. Szczypiorek opłukać, odsączyć, a następnie takze posiekać. Wymieszać z margaryną, śmietaną, a nastepnie doprawić solą i pieprzem.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Fasolka po bretońsku - przepis Kapusta z grochem - przepis Lazania z mięsem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Fasolka po bretońsku

Kapusta z grochem

Lazania z mięsem

Kotlety schabowe z cebulką

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kluski ziemniaczane

Pieczywo czosnkowe

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Smażony ser pleśniowy