zdjecia rodzinne

Pasta jajeczna


Składniki:

4 ugotowane na twardo jaja
pół pęczka szczypiorku
łyżka margaryny
2 łyżki śmietany
sól
pieprz ziołowy

Wykonanie:

Jaja obrać, drobno posiekać. Szczypiorek opłukać, odsączyć, a następnie takze posiekać. Wymieszać z margaryną, śmietaną, a nastepnie doprawić solą i pieprzem.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kapusta z grochem - przepis

 

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Włoski chlebek a'la pizza

Pasztet z indyka

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kotlety schabowe z cebulką

Smażony ser pleśniowy

Chleb na drożdżach

Kurczak z ryżem

Kapusta z grochem