zdjecia rodzinne

Pasta jajeczna


Składniki:

4 ugotowane na twardo jaja
pół pęczka szczypiorku
łyżka margaryny
2 łyżki śmietany
sól
pieprz ziołowy

Wykonanie:

Jaja obrać, drobno posiekać. Szczypiorek opłukać, odsączyć, a następnie takze posiekać. Wymieszać z margaryną, śmietaną, a nastepnie doprawić solą i pieprzem.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Kapusta z grochem - przepis Kurczak z ryżem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Śledzie w oleju

Kapusta z grochem

Kurczak z ryżem

Krokiety z kapustą i grzybami

Kotlety schabowe z cebulką

Fasolka po bretońsku

Biała kiełbasa

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci