zdjecia rodzinne

Sałatka z tuńczyka


Składniki:

4 szt. ogórków konserwowych,
2 woreczki ugotowanego ryżu,
3 jaja ugotowane na twardo,
puszka tuńczyka w oleju,
por (biała część),
keczup,
majonez,
sól i pieprz.

Wykonanie:

Ogórki, por, jajka drobno posiekać. Układać warstwami (od dołu miski):
OGÓRKI KONSERWOWE
RYŻ
KECZUP
POR BIA£Y (odrobina soli i pieprzu)
RYŻ
MAJONEZ
JAKA (odrobina soli i pieprzu)
RYŻ
MAJONEZ
TUÑCZYK
RYŻ
KECZUP
Dobra rada: sałatka efektownie wygląda w szklanej, przezroczystej miseczce.
Sałatka jest bardzo dobra i łatwa.

Kategorie: rybysałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Smażony ser pleśniowy

Włoski chlebek a'la pizza

Fasolka po bretońsku

Chleb na drożdżach

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kluski ziemniaczane

Kotlety schabowe z cebulką