zdjecia rodzinne

Surówka z kapusty białej, pora i jabłka


Składniki:

30 - 40 dag kapusty białej,
2 jabłka,
por,
3-4 łyżki majonezu

Wykonanie:

Oczyszczona kapustę drobno posiekać, lekko posolić i odstawić na kilka minut.
Jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach, por pokroić w cienkie półplasterki. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i doprawić solą.
Dobra rada. Można użyć kapustę pekiñska.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Śledzie w oleju - przepis

 

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Smażony ser pleśniowy

Kotlety schabowe z cebulką

Kluski ziemniaczane

Pasta krewetkowa do pieczywa

Śledzie w oleju