zdjecia rodzinne

Surówka z kapusty białej, pora i jabłka


Składniki:

30 - 40 dag kapusty białej,
2 jabłka,
por,
3-4 łyżki majonezu

Wykonanie:

Oczyszczona kapustę drobno posiekać, lekko posolić i odstawić na kilka minut.
Jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach, por pokroić w cienkie półplasterki. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i doprawić solą.
Dobra rada. Można użyć kapustę pekiñska.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Lazania z mięsem - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Fasolka po bretońsku - przepis

 

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Smażony ser pleśniowy

Kluski ziemniaczane

Lazania z mięsem

Zapiekanka śródziemnomorska

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kotlety mielone z kaszą

Krokiety z kapustą i grzybami

Fasolka po bretońsku