zdjecia rodzinne

Surówka z kapusty białej, pora i jabłka


Składniki:

30 - 40 dag kapusty białej,
2 jabłka,
por,
3-4 łyżki majonezu

Wykonanie:

Oczyszczona kapustę drobno posiekać, lekko posolić i odstawić na kilka minut.
Jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach, por pokroić w cienkie półplasterki. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i doprawić solą.
Dobra rada. Można użyć kapustę pekiñska.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Lazania z mięsem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kapusta z grochem - przepis Biała kiełbasa - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Fasolka po bretońsku

Lazania z mięsem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kapusta z grochem

Biała kiełbasa

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa fasolowo-buraczkowa babci