zdjecia rodzinne

Surówka z kapusty białej, pora i jabłka


Składniki:

30 - 40 dag kapusty białej,
2 jabłka,
por,
3-4 łyżki majonezu

Wykonanie:

Oczyszczona kapustę drobno posiekać, lekko posolić i odstawić na kilka minut.
Jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach, por pokroić w cienkie półplasterki. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i doprawić solą.
Dobra rada. Można użyć kapustę pekiñska.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Śledzie w oleju - przepis Bitki - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Kapusta z grochem - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Lazania z mięsem - przepis

 

Biała kiełbasa

Zapiekanka śródziemnomorska

Śledzie w oleju

Bitki

Kotlety schabowe z cebulką

Kapusta z grochem

Kurczak z ryżem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Lazania z mięsem