zdjecia rodzinne

Surówka z kapusty białej, pora i jabłka


Składniki:

30 - 40 dag kapusty białej,
2 jabłka,
por,
3-4 łyżki majonezu

Wykonanie:

Oczyszczona kapustę drobno posiekać, lekko posolić i odstawić na kilka minut.
Jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach, por pokroić w cienkie półplasterki. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i doprawić solą.
Dobra rada. Można użyć kapustę pekiñska.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kurczak z ryżem - przepis Pasztet z indyka - przepis Biała kiełbasa - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Kapusta z grochem - przepis

 

Kurczak z ryżem

Pasztet z indyka

Biała kiełbasa

Fasolka po bretońsku

Smażony ser pleśniowy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kotlety schabowe z cebulką

Kapusta z grochem