zdjecia rodzinne

Surówka z porów i jabłek


Składniki:

3 – 4 pory,
2 jabłka,
3 łyżki majonezu,
sól

Wykonanie:

Pora umyć i przekroić wzdłuż na pół, pokroić w półplasterki, Obrane jabłka etrzeć na tarce o dużych oczkach. Rozdrobnione warzywa wymieszać z majonezem i doprawić solą.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Chleb na drożdżach - przepis Biała kiełbasa - przepis Śledzie w oleju - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kotlety schabowe z cebulką

Chleb na drożdżach

Biała kiełbasa

Śledzie w oleju

Kotlety mielone z kaszą

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory