zdjecia rodzinne

Surówka z porów i jabłek


Składniki:

3 – 4 pory,
2 jabłka,
3 łyżki majonezu,
sól

Wykonanie:

Pora umyć i przekroić wzdłuż na pół, pokroić w półplasterki, Obrane jabłka etrzeć na tarce o dużych oczkach. Rozdrobnione warzywa wymieszać z majonezem i doprawić solą.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Lazania z mięsem - przepis

 

Zupa fasolowa z mięsem

Smażony ser pleśniowy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kotlety mielone z kaszą

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kotlety schabowe z cebulką

Pieczywo czosnkowe

Lazania z mięsem