zdjecia rodzinne

Surówka z porów i jabłek


Składniki:

3 – 4 pory,
2 jabłka,
3 łyżki majonezu,
sól

Wykonanie:

Pora umyć i przekroić wzdłuż na pół, pokroić w półplasterki, Obrane jabłka etrzeć na tarce o dużych oczkach. Rozdrobnione warzywa wymieszać z majonezem i doprawić solą.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Bitki - przepis Śledzie w oleju - przepis Lazania z mięsem - przepis Kapusta z grochem - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis

 

Zapiekanka śródziemnomorska

Fasolka po bretońsku

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Bitki

Śledzie w oleju

Lazania z mięsem

Kapusta z grochem

Zupa fasolowa z mięsem

Kluski ziemniaczane