zdjecia rodzinne

Surówka z porów i jabłek


Składniki:

3 – 4 pory,
2 jabłka,
3 łyżki majonezu,
sól

Wykonanie:

Pora umyć i przekroić wzdłuż na pół, pokroić w półplasterki, Obrane jabłka etrzeć na tarce o dużych oczkach. Rozdrobnione warzywa wymieszać z majonezem i doprawić solą.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Pasztet z indyka - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Bitki - przepis Kurczak z ryżem - przepis Śledzie w oleju - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Pasztet z indyka

Krokiety z kapustą i grzybami

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Bitki

Kurczak z ryżem

Śledzie w oleju

Zupa fasolowa z mięsem

Smażony ser pleśniowy