zdjecia rodzinne

Surówka z porów i jabłek


Składniki:

3 – 4 pory,
2 jabłka,
3 łyżki majonezu,
sól

Wykonanie:

Pora umyć i przekroić wzdłuż na pół, pokroić w półplasterki, Obrane jabłka etrzeć na tarce o dużych oczkach. Rozdrobnione warzywa wymieszać z majonezem i doprawić solą.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Włoski chlebek a'la pizza - przepis Śledzie w oleju - przepis Biała kiełbasa - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Fasolka po bretońsku - przepis

 

Włoski chlebek a'la pizza

Śledzie w oleju

Biała kiełbasa

Kotlety schabowe z cebulką

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kluski ziemniaczane

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Fasolka po bretońsku