zdjecia rodzinne

Deser z mrożonych jagód i truskawek


Składniki:

25 dag mrożonych jagód,
25 dag mrożonych truskawek,
6 – 7 łyżek śmietany,
cukier

Wykonanie:

Owoców zostawić w pokojowej temperaturze do rozmrożenia, śmietanę wymieszać z cukrem i polać owoce.
Zamiast śmietany można użyć kefir

Kategorie: deserydla dzieci

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Biała kiełbasa - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Fasolka po bretońsku - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Chleb na drożdżach

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kotlety mielone z kaszą

Smażony ser pleśniowy

Biała kiełbasa

Zapiekanka śródziemnomorska

Fasolka po bretońsku