zdjecia rodzinne

Deser z mrożonych jagód i truskawek


Składniki:

25 dag mrożonych jagód,
25 dag mrożonych truskawek,
6 – 7 łyżek śmietany,
cukier

Wykonanie:

Owoców zostawić w pokojowej temperaturze do rozmrożenia, śmietanę wymieszać z cukrem i polać owoce.
Zamiast śmietany można użyć kefir

Kategorie: deserydla dzieci

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Lazania z mięsem - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kapusta z grochem - przepis Bitki - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Włoski chlebek a'la pizza

Fasolka po bretońsku

Lazania z mięsem

Chleb na drożdżach

Kluski ziemniaczane

Kapusta z grochem

Bitki