zdjecia rodzinne

Deser z mrożonych jagód i truskawek


Składniki:

25 dag mrożonych jagód,
25 dag mrożonych truskawek,
6 – 7 łyżek śmietany,
cukier

Wykonanie:

Owoców zostawić w pokojowej temperaturze do rozmrożenia, śmietanę wymieszać z cukrem i polać owoce.
Zamiast śmietany można użyć kefir

Kategorie: deserydla dzieci

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Lazania z mięsem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kapusta z grochem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Chleb na drożdżach - przepis

 

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa fasolowa z mięsem

Krokiety z kapustą i grzybami

Lazania z mięsem

Kluski ziemniaczane

Kapusta z grochem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Chleb na drożdżach