zdjecia rodzinne

Deser z mrożonych jagód i truskawek


Składniki:

25 dag mrożonych jagód,
25 dag mrożonych truskawek,
6 – 7 łyżek śmietany,
cukier

Wykonanie:

Owoców zostawić w pokojowej temperaturze do rozmrożenia, śmietanę wymieszać z cukrem i polać owoce.
Zamiast śmietany można użyć kefir

Kategorie: deserydla dzieci

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Śledzie w oleju - przepis Lazania z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pasztet z indyka - przepis Kapusta z grochem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Bitki - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Śledzie w oleju

Lazania z mięsem

Pieczywo czosnkowe

Pasztet z indyka

Kapusta z grochem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Bitki

Kurczak z ryżem