zdjecia rodzinne

Deser z mrożonych jagód i truskawek


Składniki:

25 dag mrożonych jagód,
25 dag mrożonych truskawek,
6 – 7 łyżek śmietany,
cukier

Wykonanie:

Owoców zostawić w pokojowej temperaturze do rozmrożenia, śmietanę wymieszać z cukrem i polać owoce.
Zamiast śmietany można użyć kefir

Kategorie: deserydla dzieci

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kurczak z ryżem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Kurczak z ryżem

Kotlety schabowe z cebulką

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zapiekanka śródziemnomorska

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Włoski chlebek a'la pizza

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kotlety mielone z kaszą

Smażony ser pleśniowy