zdjecia rodzinne

Deser z mrożonych jagód i truskawek


Składniki:

25 dag mrożonych jagód,
25 dag mrożonych truskawek,
6 – 7 łyżek śmietany,
cukier

Wykonanie:

Owoców zostawić w pokojowej temperaturze do rozmrożenia, śmietanę wymieszać z cukrem i polać owoce.
Zamiast śmietany można użyć kefir

Kategorie: deserydla dzieci

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Lazania z mięsem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Śledzie w oleju - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Lazania z mięsem

Kotlety schabowe z cebulką

Śledzie w oleju

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kotlety mielone z kaszą

Włoski chlebek a'la pizza

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Biała kiełbasa

Zupa fasolowa z mięsem