zdjecia rodzinne

Deser z mrożonych jagód i truskawek


Składniki:

25 dag mrożonych jagód,
25 dag mrożonych truskawek,
6 – 7 łyżek śmietany,
cukier

Wykonanie:

Owoców zostawić w pokojowej temperaturze do rozmrożenia, śmietanę wymieszać z cukrem i polać owoce.
Zamiast śmietany można użyć kefir

Kategorie: deserydla dzieci

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Włoski chlebek a'la pizza - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kurczak z ryżem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pasztet z indyka - przepis Bitki - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Włoski chlebek a'la pizza

Chleb na drożdżach

Kurczak z ryżem

Krokiety z kapustą i grzybami

Pasztet z indyka

Bitki

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pieczywo czosnkowe

Smażony ser pleśniowy