zdjecia rodzinne

Deser z mrożonych jagód i truskawek


Składniki:

25 dag mrożonych jagód,
25 dag mrożonych truskawek,
6 – 7 łyżek śmietany,
cukier

Wykonanie:

Owoców zostawić w pokojowej temperaturze do rozmrożenia, śmietanę wymieszać z cukrem i polać owoce.
Zamiast śmietany można użyć kefir

Kategorie: deserydla dzieci

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kapusta z grochem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Chleb na drożdżach - przepis Lazania z mięsem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kluski ziemniaczane - przepis

 

Zapiekanka śródziemnomorska

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kapusta z grochem

Fasolka po bretońsku

Chleb na drożdżach

Lazania z mięsem

Kotlety mielone z kaszą

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kluski ziemniaczane