zdjecia rodzinne

Deser z mrożonych jagód i truskawek


Składniki:

25 dag mrożonych jagód,
25 dag mrożonych truskawek,
6 – 7 łyżek śmietany,
cukier

Wykonanie:

Owoców zostawić w pokojowej temperaturze do rozmrożenia, śmietanę wymieszać z cukrem i polać owoce.
Zamiast śmietany można użyć kefir

Kategorie: deserydla dzieci

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Kapusta z grochem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Biała kiełbasa

Kapusta z grochem

Kluski ziemniaczane

Kotlety mielone z kaszą

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zapiekanka śródziemnomorska

Kurczak z ryżem