zdjecia rodzinne

Deser z mrożonych jagód i truskawek


Składniki:

25 dag mrożonych jagód,
25 dag mrożonych truskawek,
6 – 7 łyżek śmietany,
cukier

Wykonanie:

Owoców zostawić w pokojowej temperaturze do rozmrożenia, śmietanę wymieszać z cukrem i polać owoce.
Zamiast śmietany można użyć kefir

Kategorie: deserydla dzieci

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Śledzie w oleju - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Bitki - przepis Lazania z mięsem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Śledzie w oleju

Zapiekanka śródziemnomorska

Kotlety schabowe z cebulką

Bitki

Lazania z mięsem

Krokiety z kapustą i grzybami

Pieczywo czosnkowe

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory