zdjecia rodzinne

Sos do jajek lub szynki


Składniki:

4 łyżki śmietany lub 3 łyżki oleju,
żółtko jaja ugotowanego na twardo,
łyżeczka musztardy,
sól, pieprz do smaku.

Wykonanie:

Żółtko utrzeć ze śmietaną lub olejem, dodać musztardę. Dobrze utrzeć razem. Doprawić do smaku.
Zamiast musztardy można użyć chrzanu.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Smażony ser pleśniowy - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Lazania z mięsem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Bitki - przepis

 

Smażony ser pleśniowy

Włoski chlebek a'la pizza

Lazania z mięsem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Fasolka po bretońsku

Bitki