zdjecia rodzinne

Sos do jajek lub szynki


Składniki:

4 łyżki śmietany lub 3 łyżki oleju,
żółtko jaja ugotowanego na twardo,
łyżeczka musztardy,
sól, pieprz do smaku.

Wykonanie:

Żółtko utrzeć ze śmietaną lub olejem, dodać musztardę. Dobrze utrzeć razem. Doprawić do smaku.
Zamiast musztardy można użyć chrzanu.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kurczak z ryżem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Fasolka po bretońsku - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Kurczak z ryżem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kluski ziemniaczane

Zapiekanka śródziemnomorska

Pasta krewetkowa do pieczywa

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kotlety schabowe z cebulką

Fasolka po bretońsku