zdjecia rodzinne

Sos uniwersalny


Składniki:

1/2 szklanki majonezu,
1/2 kubka jogurtu naturalnego,
2 łyżki octu balsamicznego lub winnego,
1 łyżka musztardy,
1 łyżeczka sosu sojowego,
2 łyżki oliwy,
2 łyżki miodu,
2 zmiażdżone ząbki czosnku,
sól.

Wykonanie:

Wszystkie składniki połączyć i ubijać trzepaczką
Podawać do sałatek rybnych, warzywnych i łączonych z mięsem.


Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Lazania z mięsem - przepis Bitki - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Biała kiełbasa - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Śledzie w oleju - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Lazania z mięsem

Bitki

Kotlety mielone z kaszą

Fasolka po bretońsku

Biała kiełbasa

Kluski ziemniaczane

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Śledzie w oleju