zdjecia rodzinne

Sos uniwersalny


Składniki:

1/2 szklanki majonezu,
1/2 kubka jogurtu naturalnego,
2 łyżki octu balsamicznego lub winnego,
1 łyżka musztardy,
1 łyżeczka sosu sojowego,
2 łyżki oliwy,
2 łyżki miodu,
2 zmiażdżone ząbki czosnku,
sól.

Wykonanie:

Wszystkie składniki połączyć i ubijać trzepaczką
Podawać do sałatek rybnych, warzywnych i łączonych z mięsem.


Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Lazania z mięsem - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Bitki - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Smażony ser pleśniowy

Lazania z mięsem

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Krokiety z kapustą i grzybami

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Bitki

Włoski chlebek a'la pizza

Zupa fasolowo-buraczkowa babci