zdjecia rodzinne

Sos zielony


Składniki:

1 szklanka majonezu,
po 1 łyżce rozmrożonego szpinaku, posiekanej natki pietruszki, szczypiorku, koperku,
1/2 łyżeczki suszonego estragonu,
szczypta gałki muszkatołowej i cukru pudru,
1 łyżka białego octu winnego.

Wykonanie:

Wszystkie składniki wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.

Podawać do gotowanych warzyw, owoców morza, ryb, jajek gotowanych na twardo.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Pasztet z indyka - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kapusta z grochem - przepis

 

Biała kiełbasa

Pasta krewetkowa do pieczywa

Pasztet z indyka

Kurczak z ryżem

Kotlety mielone z kaszą

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa fasolowa z mięsem

Chleb na drożdżach

Kapusta z grochem