zdjecia rodzinne

Sos zielony


Składniki:

1 szklanka majonezu,
po 1 łyżce rozmrożonego szpinaku, posiekanej natki pietruszki, szczypiorku, koperku,
1/2 łyżeczki suszonego estragonu,
szczypta gałki muszkatołowej i cukru pudru,
1 łyżka białego octu winnego.

Wykonanie:

Wszystkie składniki wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.

Podawać do gotowanych warzyw, owoców morza, ryb, jajek gotowanych na twardo.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kurczak z ryżem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Lazania z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kapusta z grochem - przepis Pasztet z indyka - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Kurczak z ryżem

Fasolka po bretońsku

Lazania z mięsem

Pieczywo czosnkowe

Kotlety mielone z kaszą

Kapusta z grochem

Pasztet z indyka

Włoski chlebek a'la pizza

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory