zdjecia rodzinne

Sos zielony


Składniki:

1 szklanka majonezu,
po 1 łyżce rozmrożonego szpinaku, posiekanej natki pietruszki, szczypiorku, koperku,
1/2 łyżeczki suszonego estragonu,
szczypta gałki muszkatołowej i cukru pudru,
1 łyżka białego octu winnego.

Wykonanie:

Wszystkie składniki wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.

Podawać do gotowanych warzyw, owoców morza, ryb, jajek gotowanych na twardo.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Smażony ser pleśniowy - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kapusta z grochem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis

 

Smażony ser pleśniowy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kapusta z grochem

Kluski ziemniaczane

Zupa fasolowa z mięsem

Kotlety schabowe z cebulką

Pasztet z indyka

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kotlety mielone z kaszą