zdjecia rodzinne

Sos zielony


Składniki:

1 szklanka majonezu,
po 1 łyżce rozmrożonego szpinaku, posiekanej natki pietruszki, szczypiorku, koperku,
1/2 łyżeczki suszonego estragonu,
szczypta gałki muszkatołowej i cukru pudru,
1 łyżka białego octu winnego.

Wykonanie:

Wszystkie składniki wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.

Podawać do gotowanych warzyw, owoców morza, ryb, jajek gotowanych na twardo.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kapusta z grochem - przepis Bitki - przepis Pasztet z indyka - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis

 

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Chleb na drożdżach

Kluski ziemniaczane

Kapusta z grochem

Bitki

Pasztet z indyka

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa fasolowa z mięsem

Zapiekanka śródziemnomorska