zdjecia rodzinne

Sos zielony


Składniki:

1 szklanka majonezu,
po 1 łyżce rozmrożonego szpinaku, posiekanej natki pietruszki, szczypiorku, koperku,
1/2 łyżeczki suszonego estragonu,
szczypta gałki muszkatołowej i cukru pudru,
1 łyżka białego octu winnego.

Wykonanie:

Wszystkie składniki wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.

Podawać do gotowanych warzyw, owoców morza, ryb, jajek gotowanych na twardo.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Biała kiełbasa - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis

 

Bitki

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Krokiety z kapustą i grzybami

Zapiekanka śródziemnomorska

Kotlety mielone z kaszą

Biała kiełbasa

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kotlety schabowe z cebulką

Włoski chlebek a'la pizza