zdjecia rodzinne

Sos zielony


Składniki:

1 szklanka majonezu,
po 1 łyżce rozmrożonego szpinaku, posiekanej natki pietruszki, szczypiorku, koperku,
1/2 łyżeczki suszonego estragonu,
szczypta gałki muszkatołowej i cukru pudru,
1 łyżka białego octu winnego.

Wykonanie:

Wszystkie składniki wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.

Podawać do gotowanych warzyw, owoców morza, ryb, jajek gotowanych na twardo.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Fasolka po bretońsku - przepis Pasztet z indyka - przepis Śledzie w oleju - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Lazania z mięsem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Biała kiełbasa - przepis

 

Fasolka po bretońsku

Pasztet z indyka

Śledzie w oleju

Pieczywo czosnkowe

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Lazania z mięsem

Kotlety mielone z kaszą

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Biała kiełbasa