zdjecia rodzinne

Farsz do naleśników


Składniki:

(na 15 naleśników):
- cała pierś kurczaka,
- 0,5 kg pieczarek,
- 2 cebule, natka pietruszki,
- 2 łyżki musztardy,
- kwaśna śmietana,
- przyprawy,
- olej do smażenia.

Wykonanie:

Pierś, pieczarki i cebulę kroimy w drobną kostkę, Ma oleju podsmażamy cebulę, dokładamy pierś i dalej smażymy. Na koniec dodajemy pieczarki i chwilę wszystko smażymy. Dodajemy pokrojona natkę pietruszki, wedetę, musztardę i śmietanę / tyle, by nie było zbyt rzadkie/.Mieszamy i chwilę podsmażamy.
Farsz kładziemy na środek cienkich naleśników i składamy je.


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Śledzie w oleju - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Chleb na drożdżach - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Biała kiełbasa - przepis Pasztet z indyka - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Śledzie w oleju

Zapiekanka śródziemnomorska

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Chleb na drożdżach

Pieczywo czosnkowe

Biała kiełbasa

Pasztet z indyka

Kotlety schabowe z cebulką