zdjecia rodzinne

Farsz do naleśników


Składniki:

(na 15 naleśników):
- cała pierś kurczaka,
- 0,5 kg pieczarek,
- 2 cebule, natka pietruszki,
- 2 łyżki musztardy,
- kwaśna śmietana,
- przyprawy,
- olej do smażenia.

Wykonanie:

Pierś, pieczarki i cebulę kroimy w drobną kostkę, Ma oleju podsmażamy cebulę, dokładamy pierś i dalej smażymy. Na koniec dodajemy pieczarki i chwilę wszystko smażymy. Dodajemy pokrojona natkę pietruszki, wedetę, musztardę i śmietanę / tyle, by nie było zbyt rzadkie/.Mieszamy i chwilę podsmażamy.
Farsz kładziemy na środek cienkich naleśników i składamy je.


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Fasolka po bretońsku - przepis Pasztet z indyka - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kapusta z grochem - przepis Śledzie w oleju - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Fasolka po bretońsku

Pasztet z indyka

Włoski chlebek a'la pizza

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kotlety mielone z kaszą

Pieczywo czosnkowe

Kapusta z grochem

Śledzie w oleju

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory