zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy


Składniki:

2 jaja
ocet
sól
15 g oleju
łyżka posiekanego szczypiorku

Wykonanie:

Jaja umyć, ugotować na twardo, obrać. Żółtka oddzielić od białek, rozetrzeć z olejem, dodać ocet i sól. Następnie dodać szczypiorek oraz drobno posiekane białka

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Lazania z mięsem - przepis Kurczak z ryżem - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Lazania z mięsem

Kurczak z ryżem

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Włoski chlebek a'la pizza

Pasta krewetkowa do pieczywa

Smażony ser pleśniowy

Krokiety z kapustą i grzybami