zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy


Składniki:

2 jaja
ocet
sól
15 g oleju
łyżka posiekanego szczypiorku

Wykonanie:

Jaja umyć, ugotować na twardo, obrać. Żółtka oddzielić od białek, rozetrzeć z olejem, dodać ocet i sól. Następnie dodać szczypiorek oraz drobno posiekane białka

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kapusta z grochem - przepis Biała kiełbasa - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis

 

Śledzie w oleju

Kotlety schabowe z cebulką

Chleb na drożdżach

Zupa fasolowa z mięsem

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kapusta z grochem

Biała kiełbasa

Włoski chlebek a'la pizza

Kotlety mielone z kaszą