zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy


Składniki:

2 jaja
ocet
sól
15 g oleju
łyżka posiekanego szczypiorku

Wykonanie:

Jaja umyć, ugotować na twardo, obrać. Żółtka oddzielić od białek, rozetrzeć z olejem, dodać ocet i sól. Następnie dodać szczypiorek oraz drobno posiekane białka

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Chleb na drożdżach - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kurczak z ryżem - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis

 

Chleb na drożdżach

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kotlety mielone z kaszą

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kurczak z ryżem

Zupa fasolowa z mięsem

Kluski ziemniaczane

Pieczywo czosnkowe