zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy


Składniki:

2 jaja
ocet
sól
15 g oleju
łyżka posiekanego szczypiorku

Wykonanie:

Jaja umyć, ugotować na twardo, obrać. Żółtka oddzielić od białek, rozetrzeć z olejem, dodać ocet i sól. Następnie dodać szczypiorek oraz drobno posiekane białka

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pasztet z indyka - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Bitki - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Kotlety schabowe z cebulką

Kotlety mielone z kaszą

Pasztet z indyka

Pieczywo czosnkowe

Smażony ser pleśniowy

Zapiekanka śródziemnomorska

Włoski chlebek a'la pizza

Bitki

Zupa fasolowo-buraczkowa babci