zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy


Składniki:

2 jaja
ocet
sól
15 g oleju
łyżka posiekanego szczypiorku

Wykonanie:

Jaja umyć, ugotować na twardo, obrać. Żółtka oddzielić od białek, rozetrzeć z olejem, dodać ocet i sól. Następnie dodać szczypiorek oraz drobno posiekane białka

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pasztet z indyka - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kurczak z ryżem - przepis Lazania z mięsem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis

 

Kotlety schabowe z cebulką

Pasztet z indyka

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pieczywo czosnkowe

Kurczak z ryżem

Lazania z mięsem

Kluski ziemniaczane