zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy


Składniki:

2 jaja
ocet
sól
15 g oleju
łyżka posiekanego szczypiorku

Wykonanie:

Jaja umyć, ugotować na twardo, obrać. Żółtka oddzielić od białek, rozetrzeć z olejem, dodać ocet i sól. Następnie dodać szczypiorek oraz drobno posiekane białka

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pasztet z indyka

Zupa fasolowa z mięsem

Fasolka po bretońsku

Chleb na drożdżach

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kotlety mielone z kaszą

Smażony ser pleśniowy