zdjecia rodzinne

Napól morelowy


Składniki:

200g moreli
250 ml maślanki
cukier
1 łyżka soku z cytryny

Wykonanie:

Morele umyć, wydrylować, przetrzeć przez sito, wymieszać z maślanką, doprawić do smaku cukrem i sokiem z cytryny, a następnie odstawic w chłodne miejsce.

Kategorie: mlecznenapojedla dzieci

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Bitki - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Bitki

Zupa fasolowa z mięsem

Pieczywo czosnkowe

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Smażony ser pleśniowy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej