zdjecia rodzinne

Okoń pieczony w folii


Składniki:

500g filetu z okonia
sól
pieprz
przyprawa czosnkowa
1 łyżka oleju

Wykonanie:

Oczyścić rybę, osolić i posypać solą, pieprzem i przyprawą czosnkową. Kawałek folii aluminiowej posmarować olejem po wewnętrznej stronie i położyć na niej rybę. Zamknąć szczelnie i wlożyć do uprzednio nagrzanego piekarnika. Piec ok. 40 minut w temp. 190 st.C.

Kategorie: ryby

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Fasolka po bretońsku - przepis Bitki - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Biała kiełbasa - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis

 

Fasolka po bretońsku

Bitki

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pasztet z indyka

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Biała kiełbasa

Pieczywo czosnkowe

Smażony ser pleśniowy

Pasta krewetkowa do pieczywa