zdjecia rodzinne

Okoń pieczony w folii


Składniki:

500g filetu z okonia
sól
pieprz
przyprawa czosnkowa
1 łyżka oleju

Wykonanie:

Oczyścić rybę, osolić i posypać solą, pieprzem i przyprawą czosnkową. Kawałek folii aluminiowej posmarować olejem po wewnętrznej stronie i położyć na niej rybę. Zamknąć szczelnie i wlożyć do uprzednio nagrzanego piekarnika. Piec ok. 40 minut w temp. 190 st.C.

Kategorie: ryby

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


nbMDXtnCZhkiMUdoz , 2018-12-20
E7PKbE That is a great tip particularly to those fresh to the blogosphere.


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Biała kiełbasa

Fasolka po bretońsku

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kluski ziemniaczane

Krokiety z kapustą i grzybami

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa-krem z brokułami w roli głównej