zdjecia rodzinne

Okoń pieczony w folii


Składniki:

500g filetu z okonia
sól
pieprz
przyprawa czosnkowa
1 łyżka oleju

Wykonanie:

Oczyścić rybę, osolić i posypać solą, pieprzem i przyprawą czosnkową. Kawałek folii aluminiowej posmarować olejem po wewnętrznej stronie i położyć na niej rybę. Zamknąć szczelnie i wlożyć do uprzednio nagrzanego piekarnika. Piec ok. 40 minut w temp. 190 st.C.

Kategorie: ryby

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


nbMDXtnCZhkiMUdoz , 2018-12-20
E7PKbE That is a great tip particularly to those fresh to the blogosphere.


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kluski ziemniaczane - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kurczak z ryżem - przepis Śledzie w oleju - przepis Lazania z mięsem - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Kluski ziemniaczane

Fasolka po bretońsku

Pieczywo czosnkowe

Kurczak z ryżem

Śledzie w oleju

Lazania z mięsem

Biała kiełbasa

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)