zdjecia rodzinne

Okoń pieczony w folii


Składniki:

500g filetu z okonia
sól
pieprz
przyprawa czosnkowa
1 łyżka oleju

Wykonanie:

Oczyścić rybę, osolić i posypać solą, pieprzem i przyprawą czosnkową. Kawałek folii aluminiowej posmarować olejem po wewnętrznej stronie i położyć na niej rybę. Zamknąć szczelnie i wlożyć do uprzednio nagrzanego piekarnika. Piec ok. 40 minut w temp. 190 st.C.

Kategorie: ryby

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Lazania z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Włoski chlebek a'la pizza

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Lazania z mięsem

Pieczywo czosnkowe

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kotlety schabowe z cebulką