zdjecia rodzinne

Okoń pieczony w folii


Składniki:

500g filetu z okonia
sól
pieprz
przyprawa czosnkowa
1 łyżka oleju

Wykonanie:

Oczyścić rybę, osolić i posypać solą, pieprzem i przyprawą czosnkową. Kawałek folii aluminiowej posmarować olejem po wewnętrznej stronie i położyć na niej rybę. Zamknąć szczelnie i wlożyć do uprzednio nagrzanego piekarnika. Piec ok. 40 minut w temp. 190 st.C.

Kategorie: ryby

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Biała kiełbasa - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Zapiekanka śródziemnomorska

Fasolka po bretońsku

Smażony ser pleśniowy

Kurczak z ryżem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Biała kiełbasa

Chleb na drożdżach

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zupa fasolowo-buraczkowa babci