zdjecia rodzinne

Pieczona polędwica


Składniki:

4 plastry polędwicy wołowej
1 łyżka oliwy z oliwek
sól
pieprz
1 łyżeczka posiekanej natki pietruszki
1/2 łyżeczki suszonej bazylii

Wykonanie:

Posmarować filety oliwą i przyprawić solą i pieprzem. Piec mięso po obu stronach na grubej żeliwnej patelni bąd¼ grillu. Mięso wyłożyć na talerze polać dowolnym sosem np. chrzanowym. Posypac natką pietruszki i bazylią.

Kategorie: mięsadla diabetyków

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Lazania z mięsem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Śledzie w oleju - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Biała kiełbasa - przepis

 

Kotlety schabowe z cebulką

Lazania z mięsem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kotlety mielone z kaszą

Śledzie w oleju

Kurczak z ryżem

Pasztet z indyka

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Biała kiełbasa