zdjecia rodzinne

Pieczona polędwica


Składniki:

4 plastry polędwicy wołowej
1 łyżka oliwy z oliwek
sól
pieprz
1 łyżeczka posiekanej natki pietruszki
1/2 łyżeczki suszonej bazylii

Wykonanie:

Posmarować filety oliwą i przyprawić solą i pieprzem. Piec mięso po obu stronach na grubej żeliwnej patelni bąd¼ grillu. Mięso wyłożyć na talerze polać dowolnym sosem np. chrzanowym. Posypac natką pietruszki i bazylią.

Kategorie: mięsadla diabetyków

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kapusta z grochem - przepis Biała kiełbasa - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Włoski chlebek a'la pizza

Kapusta z grochem

Biała kiełbasa

Kluski ziemniaczane

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kotlety schabowe z cebulką

Zapiekanka śródziemnomorska

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej