zdjecia rodzinne

Pieczona polędwica


Składniki:

4 plastry polędwicy wołowej
1 łyżka oliwy z oliwek
sól
pieprz
1 łyżeczka posiekanej natki pietruszki
1/2 łyżeczki suszonej bazylii

Wykonanie:

Posmarować filety oliwą i przyprawić solą i pieprzem. Piec mięso po obu stronach na grubej żeliwnej patelni bąd¼ grillu. Mięso wyłożyć na talerze polać dowolnym sosem np. chrzanowym. Posypac natką pietruszki i bazylią.

Kategorie: mięsadla diabetyków

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pasztet z indyka - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Śledzie w oleju - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Włoski chlebek a'la pizza

Pasztet z indyka

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Śledzie w oleju

Smażony ser pleśniowy

Kotlety schabowe z cebulką