zdjecia rodzinne

Pieczona polędwica


Składniki:

4 plastry polędwicy wołowej
1 łyżka oliwy z oliwek
sól
pieprz
1 łyżeczka posiekanej natki pietruszki
1/2 łyżeczki suszonej bazylii

Wykonanie:

Posmarować filety oliwą i przyprawić solą i pieprzem. Piec mięso po obu stronach na grubej żeliwnej patelni bąd¼ grillu. Mięso wyłożyć na talerze polać dowolnym sosem np. chrzanowym. Posypac natką pietruszki i bazylią.

Kategorie: mięsadla diabetyków

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kluski ziemniaczane - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta z grochem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pasztet z indyka - przepis

 

Kluski ziemniaczane

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Fasolka po bretońsku

Chleb na drożdżach

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta z grochem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pasztet z indyka