zdjecia rodzinne

Pieczona polędwica


Składniki:

4 plastry polędwicy wołowej
1 łyżka oliwy z oliwek
sól
pieprz
1 łyżeczka posiekanej natki pietruszki
1/2 łyżeczki suszonej bazylii

Wykonanie:

Posmarować filety oliwą i przyprawić solą i pieprzem. Piec mięso po obu stronach na grubej żeliwnej patelni bąd¼ grillu. Mięso wyłożyć na talerze polać dowolnym sosem np. chrzanowym. Posypac natką pietruszki i bazylią.

Kategorie: mięsadla diabetyków

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Smażony ser pleśniowy - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Lazania z mięsem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Bitki - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Smażony ser pleśniowy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pieczywo czosnkowe

Lazania z mięsem

Włoski chlebek a'la pizza

Bitki

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa-krem z brokułami w roli głównej