zdjecia rodzinne

Winegret z octu trzcinowego


Składniki:

5 łyżek octu trzcinowego
5 łyżek oliwy z oliwek
1 łyżeczka musztardy kreolskiej
1 łyżeczka świeżej bazylii drobno posiekanej
sól
pieprz

Wykonanie:

Wszystkie składniki dobrze ze sobą wymieszać, odstawić na 30 minut w chłodne miejsce.

Kategorie: dla diabetykówsosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Chleb na drożdżach - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Chleb na drożdżach

Pieczywo czosnkowe

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Krokiety z kapustą i grzybami

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)