zdjecia rodzinne

Krewetki a la Strado


Składniki:

1 kg obranych krewetek
100g masła
sól czosnkowa
posiekana natka pietruszki
sok z 1 cytryny

Wykonanie:

Obrane krewetki smażyć na maśle z dodatkiem soli i pietruszki do momentu, aż będą miękkie. Na minutę przed zdjęciem z ognia dodać sok z cytryny. Krewetki polać sosem powstałym podaczas smażenia.

Kategorie: owoce morzadla diabetyków

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kapusta z grochem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Śledzie w oleju - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis

 

Zupa fasolowa z mięsem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kapusta z grochem

Włoski chlebek a'la pizza

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Śledzie w oleju

Smażony ser pleśniowy

Pieczywo czosnkowe