zdjecia rodzinne

Krewetki a la Strado


Składniki:

1 kg obranych krewetek
100g masła
sól czosnkowa
posiekana natka pietruszki
sok z 1 cytryny

Wykonanie:

Obrane krewetki smażyć na maśle z dodatkiem soli i pietruszki do momentu, aż będą miękkie. Na minutę przed zdjęciem z ognia dodać sok z cytryny. Krewetki polać sosem powstałym podaczas smażenia.

Kategorie: owoce morzadla diabetyków

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Chleb na drożdżach - przepis Lazania z mięsem - przepis Pasztet z indyka - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis

 

Śledzie w oleju

Fasolka po bretońsku

Biała kiełbasa

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Chleb na drożdżach

Lazania z mięsem

Pasztet z indyka

Pieczywo czosnkowe