zdjecia rodzinne

Krewetki a la Strado


Składniki:

1 kg obranych krewetek
100g masła
sól czosnkowa
posiekana natka pietruszki
sok z 1 cytryny

Wykonanie:

Obrane krewetki smażyć na maśle z dodatkiem soli i pietruszki do momentu, aż będą miękkie. Na minutę przed zdjęciem z ognia dodać sok z cytryny. Krewetki polać sosem powstałym podaczas smażenia.

Kategorie: owoce morzadla diabetyków

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Smażony ser pleśniowy - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Śledzie w oleju - przepis Kapusta z grochem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis

 

Smażony ser pleśniowy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Chleb na drożdżach

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Śledzie w oleju

Kapusta z grochem

Włoski chlebek a'la pizza

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pasta krewetkowa do pieczywa