zdjecia rodzinne

Krewetki a la Strado


Składniki:

1 kg obranych krewetek
100g masła
sól czosnkowa
posiekana natka pietruszki
sok z 1 cytryny

Wykonanie:

Obrane krewetki smażyć na maśle z dodatkiem soli i pietruszki do momentu, aż będą miękkie. Na minutę przed zdjęciem z ognia dodać sok z cytryny. Krewetki polać sosem powstałym podaczas smażenia.

Kategorie: owoce morzadla diabetyków

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta z grochem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Kapusta z grochem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kotlety mielone z kaszą

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kotlety schabowe z cebulką

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Smażony ser pleśniowy