zdjecia rodzinne

Krewetki a la Strado


Składniki:

1 kg obranych krewetek
100g masła
sól czosnkowa
posiekana natka pietruszki
sok z 1 cytryny

Wykonanie:

Obrane krewetki smażyć na maśle z dodatkiem soli i pietruszki do momentu, aż będą miękkie. Na minutę przed zdjęciem z ognia dodać sok z cytryny. Krewetki polać sosem powstałym podaczas smażenia.

Kategorie: owoce morzadla diabetyków

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Śledzie w oleju - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Bitki - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Fasolka po bretońsku - przepis

 

Zupa fasolowa z mięsem

Pieczywo czosnkowe

Śledzie w oleju

Krokiety z kapustą i grzybami

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Bitki

Smażony ser pleśniowy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Fasolka po bretońsku