zdjecia rodzinne

Zupa z porów i pieczarek


Składniki:

3 średnie pory (białe i jasnozielone części),
puszka groszku konserwowego,
30 dag pieczarek (drobnych),
20 dag łuskanych orzechów włoskich,
10 dag śliwek suszonych (niezbyt twardych),
majonez.

Wykonanie:

Pory pokroić w półplasterki, pieczarki pokroić w niezbyt cienkie plasterki, groszek odsączyć, orzechy połamać na małe kawałki, śliwki pokroić na kilka części. Wszystkie składniki wymieszać i połączyć z majonezem.

Kategorie: zupywegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pasztet z indyka - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kapusta z grochem - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis

 

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zapiekanka śródziemnomorska

Pasztet z indyka

Kotlety schabowe z cebulką

Kurczak z ryżem

Kapusta z grochem

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Krokiety z kapustą i grzybami

Pieczywo czosnkowe