zdjecia rodzinne

Zupa z porów i pieczarek


Składniki:

3 średnie pory (białe i jasnozielone części),
puszka groszku konserwowego,
30 dag pieczarek (drobnych),
20 dag łuskanych orzechów włoskich,
10 dag śliwek suszonych (niezbyt twardych),
majonez.

Wykonanie:

Pory pokroić w półplasterki, pieczarki pokroić w niezbyt cienkie plasterki, groszek odsączyć, orzechy połamać na małe kawałki, śliwki pokroić na kilka części. Wszystkie składniki wymieszać i połączyć z majonezem.

Kategorie: zupywegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Pasztet z indyka

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowa z mięsem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kurczak z ryżem

Kotlety schabowe z cebulką