zdjecia rodzinne

Zupa z porów i pieczarek


Składniki:

3 średnie pory (białe i jasnozielone części),
puszka groszku konserwowego,
30 dag pieczarek (drobnych),
20 dag łuskanych orzechów włoskich,
10 dag śliwek suszonych (niezbyt twardych),
majonez.

Wykonanie:

Pory pokroić w półplasterki, pieczarki pokroić w niezbyt cienkie plasterki, groszek odsączyć, orzechy połamać na małe kawałki, śliwki pokroić na kilka części. Wszystkie składniki wymieszać i połączyć z majonezem.

Kategorie: zupywegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Smażony ser pleśniowy - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kapusta z grochem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kluski ziemniaczane - przepis

 

Smażony ser pleśniowy

Włoski chlebek a'la pizza

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kurczak z ryżem

Kapusta z grochem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Krokiety z kapustą i grzybami

Kluski ziemniaczane