zdjecia rodzinne

Sos chrzanowy wiedeński


Składniki:

4 łyżki startego chrzanu
¾ szklanki majonezu
2 łyżki ketchupu
łyżka zmielonej papryki
szczypiorek
sól, pieprz, cukier, sok cytrynowy do smaku

Wykonanie:

Chrzan połączyć z majonezem, ketchupem, papryką oraz pokrojonym szczypiorkiem, doprawić.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Pasztet z indyka - przepis Lazania z mięsem - przepis Biała kiełbasa - przepis Kurczak z ryżem - przepis Bitki - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Pasztet z indyka

Lazania z mięsem

Biała kiełbasa

Kurczak z ryżem

Bitki

Smażony ser pleśniowy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)