zdjecia rodzinne

Sos chrzanowy wiedeński


Składniki:

4 łyżki startego chrzanu
¾ szklanki majonezu
2 łyżki ketchupu
łyżka zmielonej papryki
szczypiorek
sól, pieprz, cukier, sok cytrynowy do smaku

Wykonanie:

Chrzan połączyć z majonezem, ketchupem, papryką oraz pokrojonym szczypiorkiem, doprawić.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta z grochem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pasztet z indyka - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta z grochem

Kotlety mielone z kaszą

Zupa fasolowa z mięsem

Pasztet z indyka

Krokiety z kapustą i grzybami

Zapiekanka śródziemnomorska

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Smażony ser pleśniowy