zdjecia rodzinne

Sos chrzanowy wiedeński


Składniki:

4 łyżki startego chrzanu
¾ szklanki majonezu
2 łyżki ketchupu
łyżka zmielonej papryki
szczypiorek
sól, pieprz, cukier, sok cytrynowy do smaku

Wykonanie:

Chrzan połączyć z majonezem, ketchupem, papryką oraz pokrojonym szczypiorkiem, doprawić.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta z grochem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pasztet z indyka - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Smażony ser pleśniowy

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta z grochem

Włoski chlebek a'la pizza

Pasztet z indyka

Kurczak z ryżem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory