zdjecia rodzinne

Sos chrzanowy wiedeński


Składniki:

4 łyżki startego chrzanu
¾ szklanki majonezu
2 łyżki ketchupu
łyżka zmielonej papryki
szczypiorek
sól, pieprz, cukier, sok cytrynowy do smaku

Wykonanie:

Chrzan połączyć z majonezem, ketchupem, papryką oraz pokrojonym szczypiorkiem, doprawić.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Biała kiełbasa - przepis Śledzie w oleju - przepis Kapusta z grochem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Pasztet z indyka - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Zapiekanka śródziemnomorska

Biała kiełbasa

Śledzie w oleju

Kapusta z grochem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kluski ziemniaczane

Smażony ser pleśniowy

Pasztet z indyka

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej