zdjecia rodzinne

Sos chrzanowy wiedeński


Składniki:

4 łyżki startego chrzanu
¾ szklanki majonezu
2 łyżki ketchupu
łyżka zmielonej papryki
szczypiorek
sól, pieprz, cukier, sok cytrynowy do smaku

Wykonanie:

Chrzan połączyć z majonezem, ketchupem, papryką oraz pokrojonym szczypiorkiem, doprawić.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Śledzie w oleju - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Bitki - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Śledzie w oleju

Pasta krewetkowa do pieczywa

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zapiekanka śródziemnomorska

Fasolka po bretońsku

Kluski ziemniaczane

Bitki

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)