zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy do mięs


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
1 jajko ugotowane na twardo
2 łyżki śmietany
sól, pieprz
musztarda

Wykonanie:

Szczypiorek dokładnie umyć, odsączyć i drono pokroić, połączyć z posiekanym jajkiem, majonezem i śmietaną.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Chleb na drożdżach - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Śledzie w oleju - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kapusta z grochem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Chleb na drożdżach

Smażony ser pleśniowy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Śledzie w oleju

Zapiekanka śródziemnomorska

Kapusta z grochem

Kluski ziemniaczane