zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy do mięs


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
1 jajko ugotowane na twardo
2 łyżki śmietany
sól, pieprz
musztarda

Wykonanie:

Szczypiorek dokładnie umyć, odsączyć i drono pokroić, połączyć z posiekanym jajkiem, majonezem i śmietaną.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pasztet z indyka - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kapusta z grochem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kurczak z ryżem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Kotlety schabowe z cebulką

Pasztet z indyka

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kapusta z grochem

Pieczywo czosnkowe

Kurczak z ryżem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zapiekanka śródziemnomorska

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory