zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy do mięs


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
1 jajko ugotowane na twardo
2 łyżki śmietany
sól, pieprz
musztarda

Wykonanie:

Szczypiorek dokładnie umyć, odsączyć i drono pokroić, połączyć z posiekanym jajkiem, majonezem i śmietaną.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kurczak z ryżem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Śledzie w oleju - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Kurczak z ryżem

Kotlety mielone z kaszą

Pieczywo czosnkowe

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Śledzie w oleju

Włoski chlebek a'la pizza

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pasztet z indyka

Zupa fasolowa z mięsem