zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy do mięs


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
1 jajko ugotowane na twardo
2 łyżki śmietany
sól, pieprz
musztarda

Wykonanie:

Szczypiorek dokładnie umyć, odsączyć i drono pokroić, połączyć z posiekanym jajkiem, majonezem i śmietaną.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Chleb na drożdżach - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Lazania z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Bitki - przepis Pasztet z indyka - przepis

 

Zapiekanka śródziemnomorska

Włoski chlebek a'la pizza

Kluski ziemniaczane

Chleb na drożdżach

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Lazania z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Bitki

Pasztet z indyka