zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy do mięs


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
1 jajko ugotowane na twardo
2 łyżki śmietany
sól, pieprz
musztarda

Wykonanie:

Szczypiorek dokładnie umyć, odsączyć i drono pokroić, połączyć z posiekanym jajkiem, majonezem i śmietaną.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Chleb na drożdżach - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kapusta z grochem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Bitki - przepis

 

Zupa fasolowa z mięsem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Chleb na drożdżach

Pieczywo czosnkowe

Kurczak z ryżem

Kapusta z grochem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Bitki