zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy do mięs


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
1 jajko ugotowane na twardo
2 łyżki śmietany
sól, pieprz
musztarda

Wykonanie:

Szczypiorek dokładnie umyć, odsączyć i drono pokroić, połączyć z posiekanym jajkiem, majonezem i śmietaną.

Kategorie: sosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Chleb na drożdżach - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Biała kiełbasa - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Śledzie w oleju - przepis

 

Chleb na drożdżach

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Pasztet z indyka

Zupa fasolowa z mięsem

Włoski chlebek a'la pizza

Biała kiełbasa

Kotlety schabowe z cebulką

Fasolka po bretońsku

Śledzie w oleju