zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy po francusku


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
koperek
2 łyżki śmietany
1 łyżka kaparów
sól, pieprz, mięta i estragon do smaku

Wykonanie:

Szczypiorek i koperek dokładnie umyć, odsączyć, drobno pokroić, połączyć z majonezem, śmietaną i opłukanymi kaparami, doprawić do smaku.

Kategorie: sosy i pastyWielkanocfrancuska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta z grochem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kurczak z ryżem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Kapusta z grochem

Włoski chlebek a'la pizza

Pasta krewetkowa do pieczywa

Krokiety z kapustą i grzybami

Kluski ziemniaczane

Kurczak z ryżem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Biała kiełbasa

Zupa-krem z brokułami w roli głównej