zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy po francusku


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
koperek
2 łyżki śmietany
1 łyżka kaparów
sól, pieprz, mięta i estragon do smaku

Wykonanie:

Szczypiorek i koperek dokładnie umyć, odsączyć, drobno pokroić, połączyć z majonezem, śmietaną i opłukanymi kaparami, doprawić do smaku.

Kategorie: sosy i pastyWielkanocfrancuska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Pasztet z indyka - przepis Kapusta z grochem - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Bitki - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Fasolka po bretońsku - przepis

 

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Pasztet z indyka

Kapusta z grochem

Zupa fasolowa z mięsem

Kotlety mielone z kaszą

Kluski ziemniaczane

Bitki

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Fasolka po bretońsku