zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy po francusku


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
koperek
2 łyżki śmietany
1 łyżka kaparów
sól, pieprz, mięta i estragon do smaku

Wykonanie:

Szczypiorek i koperek dokładnie umyć, odsączyć, drobno pokroić, połączyć z majonezem, śmietaną i opłukanymi kaparami, doprawić do smaku.

Kategorie: sosy i pastyWielkanocfrancuska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kapusta z grochem - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Chleb na drożdżach

Kapusta z grochem

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa fasolowa z mięsem

Krokiety z kapustą i grzybami

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kotlety schabowe z cebulką