zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy po francusku


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
koperek
2 łyżki śmietany
1 łyżka kaparów
sól, pieprz, mięta i estragon do smaku

Wykonanie:

Szczypiorek i koperek dokładnie umyć, odsączyć, drobno pokroić, połączyć z majonezem, śmietaną i opłukanymi kaparami, doprawić do smaku.

Kategorie: sosy i pastyWielkanocfrancuska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kurczak z ryżem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Bitki - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zapiekanka śródziemnomorska

Kurczak z ryżem

Fasolka po bretońsku

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Bitki

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kotlety schabowe z cebulką

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory