zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy po francusku


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
koperek
2 łyżki śmietany
1 łyżka kaparów
sól, pieprz, mięta i estragon do smaku

Wykonanie:

Szczypiorek i koperek dokładnie umyć, odsączyć, drobno pokroić, połączyć z majonezem, śmietaną i opłukanymi kaparami, doprawić do smaku.

Kategorie: sosy i pastyWielkanocfrancuska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kurczak z ryżem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Lazania z mięsem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Fasolka po bretońsku

Smażony ser pleśniowy

Kotlety schabowe z cebulką

Pieczywo czosnkowe

Kurczak z ryżem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Lazania z mięsem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory