zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy po francusku


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
koperek
2 łyżki śmietany
1 łyżka kaparów
sól, pieprz, mięta i estragon do smaku

Wykonanie:

Szczypiorek i koperek dokładnie umyć, odsączyć, drobno pokroić, połączyć z majonezem, śmietaną i opłukanymi kaparami, doprawić do smaku.

Kategorie: sosy i pastyWielkanocfrancuska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Biała kiełbasa - przepis Pasztet z indyka - przepis Śledzie w oleju - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Bitki - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Lazania z mięsem - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Biała kiełbasa

Pasztet z indyka

Śledzie w oleju

Smażony ser pleśniowy

Bitki

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Lazania z mięsem

Zupa-krem z brokułami w roli głównej