zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy po francusku


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
koperek
2 łyżki śmietany
1 łyżka kaparów
sól, pieprz, mięta i estragon do smaku

Wykonanie:

Szczypiorek i koperek dokładnie umyć, odsączyć, drobno pokroić, połączyć z majonezem, śmietaną i opłukanymi kaparami, doprawić do smaku.

Kategorie: sosy i pastyWielkanocfrancuska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Biała kiełbasa - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kurczak z ryżem - przepis Chleb na drożdżach - przepis Fasolka po bretońsku - przepis

 

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pasta krewetkowa do pieczywa

Biała kiełbasa

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kotlety mielone z kaszą

Kurczak z ryżem

Chleb na drożdżach

Fasolka po bretońsku