zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy po francusku


Składniki:

1 szklanka majonezu
pęczek szczypiorku
koperek
2 łyżki śmietany
1 łyżka kaparów
sól, pieprz, mięta i estragon do smaku

Wykonanie:

Szczypiorek i koperek dokładnie umyć, odsączyć, drobno pokroić, połączyć z majonezem, śmietaną i opłukanymi kaparami, doprawić do smaku.

Kategorie: sosy i pastyWielkanocfrancuska

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Chleb na drożdżach - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta z grochem - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis

 

Zapiekanka śródziemnomorska

Chleb na drożdżach

Krokiety z kapustą i grzybami

Smażony ser pleśniowy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta z grochem

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pieczywo czosnkowe