zdjecia rodzinne

Surówka z rzeżuchy


Składniki:

25 dag rzeżuchy
2 cytryny
0,5 szklanki śmietany kremówki
sól, pieprz i cukier do smaku

Wykonanie:

Rzeżuchę opłukać, drobno pokroić. Cytryny umyć, sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w półplasterki. Nastepnie połączyć z ubitą śmietanką, rzeżuchą i przyprawami.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Włoski chlebek a'la pizza

Zupa fasolowa z mięsem

Pieczywo czosnkowe

Smażony ser pleśniowy

Kluski ziemniaczane

Kotlety schabowe z cebulką

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zupa-krem z brokułami w roli głównej