zdjecia rodzinne

Surówka z rzeżuchy


Składniki:

25 dag rzeżuchy
2 cytryny
0,5 szklanki śmietany kremówki
sól, pieprz i cukier do smaku

Wykonanie:

Rzeżuchę opłukać, drobno pokroić. Cytryny umyć, sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w półplasterki. Nastepnie połączyć z ubitą śmietanką, rzeżuchą i przyprawami.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Biała kiełbasa - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowa z mięsem

Pasztet z indyka

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Krokiety z kapustą i grzybami

Biała kiełbasa

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)