zdjecia rodzinne

Surówka z rzeżuchy


Składniki:

25 dag rzeżuchy
2 cytryny
0,5 szklanki śmietany kremówki
sól, pieprz i cukier do smaku

Wykonanie:

Rzeżuchę opłukać, drobno pokroić. Cytryny umyć, sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w półplasterki. Nastepnie połączyć z ubitą śmietanką, rzeżuchą i przyprawami.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pasztet z indyka - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Bitki - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Chleb na drożdżach - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Biała kiełbasa

Zupa fasolowa z mięsem

Pasztet z indyka

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kluski ziemniaczane

Bitki

Włoski chlebek a'la pizza

Chleb na drożdżach