zdjecia rodzinne

Surówka z rzeżuchy


Składniki:

25 dag rzeżuchy
2 cytryny
0,5 szklanki śmietany kremówki
sól, pieprz i cukier do smaku

Wykonanie:

Rzeżuchę opłukać, drobno pokroić. Cytryny umyć, sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w półplasterki. Nastepnie połączyć z ubitą śmietanką, rzeżuchą i przyprawami.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Chleb na drożdżach - przepis Lazania z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Chleb na drożdżach

Lazania z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowa z mięsem

Smażony ser pleśniowy

Włoski chlebek a'la pizza

Kotlety schabowe z cebulką