zdjecia rodzinne

Surówka z rzeżuchy


Składniki:

25 dag rzeżuchy
2 cytryny
0,5 szklanki śmietany kremówki
sól, pieprz i cukier do smaku

Wykonanie:

Rzeżuchę opłukać, drobno pokroić. Cytryny umyć, sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w półplasterki. Nastepnie połączyć z ubitą śmietanką, rzeżuchą i przyprawami.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kapusta z grochem - przepis Śledzie w oleju - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Biała kiełbasa - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pasztet z indyka - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kapusta z grochem

Śledzie w oleju

Smażony ser pleśniowy

Biała kiełbasa

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kurczak z ryżem

Pasztet z indyka

Krokiety z kapustą i grzybami