zdjecia rodzinne

Sos koperkowy do jajek i wędlin


Składniki:

1 szklanka majonezu wymieszanego ze śmietaną lub jogurtem naturalnym (proporcje wg uznania)
pęczek koperku
sól, pieprz, musztarda i sok z cytryny do smaku

Wykonanie:

Koperek opłukać, drobno posiekać, połączyć z majonezem i śmietaną. Doprawić do smaku.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


gosiaczek , 2010-07-25
Sos koperkowy do jajek i wędlin wyśmienity do frytek


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Lazania z mięsem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Chleb na drożdżach - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Śledzie w oleju - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zupa fasolowa z mięsem

Lazania z mięsem

Kotlety schabowe z cebulką

Chleb na drożdżach

Włoski chlebek a'la pizza

Śledzie w oleju

Krokiety z kapustą i grzybami