zdjecia rodzinne

Sos koperkowy do jajek i wędlin


Składniki:

1 szklanka majonezu wymieszanego ze śmietaną lub jogurtem naturalnym (proporcje wg uznania)
pęczek koperku
sól, pieprz, musztarda i sok z cytryny do smaku

Wykonanie:

Koperek opłukać, drobno posiekać, połączyć z majonezem i śmietaną. Doprawić do smaku.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


gosiaczek , 2010-07-25
Sos koperkowy do jajek i wędlin wyśmienity do frytek


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kurczak z ryżem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Zapiekanka śródziemnomorska

Kurczak z ryżem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Włoski chlebek a'la pizza

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa fasolowa z mięsem

Smażony ser pleśniowy