zdjecia rodzinne

Sos koperkowy do jajek i wędlin


Składniki:

1 szklanka majonezu wymieszanego ze śmietaną lub jogurtem naturalnym (proporcje wg uznania)
pęczek koperku
sól, pieprz, musztarda i sok z cytryny do smaku

Wykonanie:

Koperek opłukać, drobno posiekać, połączyć z majonezem i śmietaną. Doprawić do smaku.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


gosiaczek , 2010-07-25
Sos koperkowy do jajek i wędlin wyśmienity do frytek


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Bitki - przepis Chleb na drożdżach - przepis Lazania z mięsem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Śledzie w oleju - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Biała kiełbasa

Bitki

Chleb na drożdżach

Lazania z mięsem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kotlety mielone z kaszą

Śledzie w oleju

Zupa fasolowa z mięsem