zdjecia rodzinne

Sos koperkowy do jajek i wędlin


Składniki:

1 szklanka majonezu wymieszanego ze śmietaną lub jogurtem naturalnym (proporcje wg uznania)
pęczek koperku
sól, pieprz, musztarda i sok z cytryny do smaku

Wykonanie:

Koperek opłukać, drobno posiekać, połączyć z majonezem i śmietaną. Doprawić do smaku.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pastyWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


gosiaczek , 2010-07-25
Sos koperkowy do jajek i wędlin wyśmienity do frytek


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta z grochem - przepis Biała kiełbasa - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pasztet z indyka - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Kapusta z grochem

Biała kiełbasa

Pieczywo czosnkowe

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zapiekanka śródziemnomorska

Pasztet z indyka

Włoski chlebek a'la pizza

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zupa fasolowo-buraczkowa babci