zdjecia rodzinne

Surówka z kalarepy z jabłkami


Składniki:

40 dag kalarepy
2 jabłka
4 łyżki oleju lub oliwy
natka pietruszki
sól, pieprz, cukier, czosnek
Sok z cytryny

Wykonanie:

Kalarepę obrać, umyć, opłukać. Jabłka obrać, umyć, przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce razem z kalarepą, wymieszać z olejem i posiekaną natką pietruszki, doprawić do smaku.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


qupQcYNavrB , 2018-12-21
prQsjd whoah this blog is excellent i love reading your articles. Keep up the good work! You know, a lot of people are searching around for this information, you could help them greatly.


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Biała kiełbasa - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pasztet z indyka - przepis Chleb na drożdżach - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Fasolka po bretońsku

Pieczywo czosnkowe

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Biała kiełbasa

Kluski ziemniaczane

Pasztet z indyka

Chleb na drożdżach